Списание за дизайн
Списание за дизайн
Отваряне На Писма

Memento

Отваряне На Писма Всички започват с благодарност. Поредица отвори за писма, отразяващи професиите: Memento е не само набор от инструменти, но и поредица от предмети, които изразяват благодарността и чувствата на потребителя. Чрез семантика на продуктите и прости изображения на различни професии, дизайните и уникалните начини за използване на всяко парче Memento дават на потребителя различни сърдечни изживявания.

Японски Ресторант И Бар

Dongshang

Японски Ресторант И Бар Dongshang е японски ресторант и бар, разположен в Пекин, съставен от бамбук в различни форми и размери. Визията на проекта беше да се създаде уникална среда за хранене чрез преплитане на японската естетика с елементи от китайската култура. Традиционният материал със силни връзки с изкуствата и занаятите на двете страни покрива стените и таваните, за да създаде интимна атмосфера. Естественият и устойчив материал символизира анти-градската философия в китайската класическа история, „Седемте мъдреца на бамбуковата горичка“, а интериорът предизвиква усещането да вечеряте в бамбукова горичка.

Фотьойл

Osker

Фотьойл Osker веднага ви кани да седнете и да се отпуснете. Този фотьойл е с много подчертан и извит дизайн, осигуряващ отличителни характеристики като перфектно изработени дървени дограми, кожени подлакътници и възглавници. Многото детайли и използването на висококачествени материали: кожа и масивна дървесина гарантират съвременен и вечен дизайн.

Къщата

Zen Mood

Къщата Zen Mood е концептуален проект, концентриран в 3 основни двигателя: минимализъм, адаптивност и естетика. Отделните сегменти са прикачени, създавайки различни форми и приложения: домове, офиси или шоуруми могат да бъдат генерирани, като се използват два формата. Всеки модул е проектиран с 3,20 х 6,00 м, подредени в 19 м² в рамките на 01 или 02 етажа. Транспортът се извършва основно с камиони, също така може да бъде доставен и монтиран само за един ден. Това е уникален съвременен дизайн, който създава прости, оживени и креативни пространства, станали възможни чрез изчистен и индустриализиран конструктивен метод.

Система За Пътно Фиксиране

Airport Bremen

Система За Пътно Фиксиране Модерен дизайн с висок контраст и ясна информация Hirarchie отличава новата система. Системата за ориентация работи бързо и ще даде положителен принос за качеството на обслужването, което предлага летището. Най-важното средство до използването на нов шрифт, отличителен елемент със стрелка, въвеждането на различни цветове с висок контраст. Това беше особено във функционални и психологически аспекти, като добра видимост, четливост и запис на информация без бариери. Използват се нови алуминиеви калъфи със съвременна, оптимизирана LED осветеност. Добавени са кули за знаци.

Мебелите За Мивка

Eva

Мебелите За Мивка Вдъхновението на дизайнера дойде от минималния дизайн и за използването му като тиха, но освежаваща функция в пространството на банята. То възникна от изследването на архитектурните форми и простия геометричен обем. Басейнът може да бъде потенциално елемент, който дефинира различни пространства около и в същото време централна точка в пространството. Той е много лесен за употреба, чист и издръжлив също. Има няколко варианта, включително самостоятелна, седнала пейка и монтирана на стена, както и единична или двойна мивка. Вариациите на цвета (RAL цветове) ще помогнат за интегрирането на дизайна в пространството.