Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Център

Ad Jinli

Търговският Център Този проект е реновирал старите сгради в градския парцел и дава новата функционална мисия на сградите да отговарят на новите функционални изисквания. Дизайнерите се опитват да накарат хората да приемат модерния стил в четиристепенния град от трансформацията на фасадата на сградата до дизайна на интериорната декорация, за да се гарантира целостта на изпълнението на проекта.

Портативният Високоговорител

Seda

Портативният Високоговорител Seda е базово функционално устройство за интелигентни технологии. Държачът за писалка в центъра е органайзер за място. Също така цифровите функции като USB порт и Bluetooth Connection го правят като преносим плейър и високоговорител с адаптация за домашна зона. Лека лента, вградена във външното тяло, работи като настолна светлина. Освен това привлекателният вид на луксозния го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн. Също така, използването на пространството по-добър начин е една от основните характеристики на Seda.

Офисът

Phuket VIP Mercury

Офисът Въз основа на темата за откритостта и задълбоченото проучване на марката, проучи дизайна и създаде визуална интеграция на визуална разширяемост и история на марката с планетата като основен творчески елемент. Планът решава следните три проблема с нови визуални мисли: Балансът на отвореност и функции на пространството; Разделяне и комбинация от функционални области на пространството; Редовността и промяната на основния пространствен стил.

Уебсайтът

Travel

Уебсайтът Дизайнът използва минималистичен стил, за да не се претоварва потребителското изживяване с ненужна информация. Също така е много трудно да се използва минималистичен стил в туристическата индустрия, тъй като паралелно с опростен и ясен дизайн, потребителят трябва да получи пълна информация за пътуването си и това не е лесно да се комбинира.

Чаша За Кафе И Чинийка

WithDelight

Чаша За Кафе И Чинийка Сервирането на сладки лакомства с размер на хапки от страна на кафето е част от много различни култури, тъй като е обичай да се сервира чаша кафе с турска наслада в Турция, бишкоти в Италия, churros в Испания и фурми в Арабия. Въпреки това, при конвенционалните чинийки тези лакомства се плъзгат към чашата с горещо кафе и залепват или се намокрят от разливите на кафето. За да се предотврати това, тази чаша за кафе има чинийка със специални слотове, поддържащи лакомствата за кафе на място. Тъй като кафето е една от най-важните топли напитки, подобряването на качеството на пиенето на кафе има важно значение за ежедневния живот.

Брандирането И Опаковането

Leman Jewelry

Брандирането И Опаковането Визуалното решение на новата идентичност на Leman Jewelry беше изцяло нова система за излагане на лукса, изящното, но изтънчено и минимално усещане. Новото лого, вдъхновено от работния процес на Leman, тяхната услуга за дизайн на висша мода, чрез изработване на всички диамантени форми, заобикалящи символ на звезда или искрица, създавайки сложен символ и също отеквайки блестящия ефект на диаманта. След това всички материали за обезпечение са произведени с висококачествени детайли, за да подчертаят и обогатяват луксозността на всички нови визуални елементи на марката.