Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бутилка Вино

Gabriel Meffre

Бутилка Вино Aroma създава графичната идентичност за колекционерската купа Габриел Мефър, която празнува 80 години. Работихме върху характерен дизайн от 30-те години на времето, символизиран графично от жена с чаша вино. Използваните цветни плочи са акцентирани с щамповане и щамповане с горещо фолио, за да се подчертае колекционерската страна на колекцията.

Опаковката На Храни

Chips BCBG

Опаковката На Храни Предизвикателството за реализацията на опаковки с чипове на марката BCBG се състоеше в извършването на серия опаковки в съответствие с вселената на марката. Опаковките трябваше да бъдат както минималистични, така и модерни, като същевременно имат тази занаятчийска нотка на чисти и онази приятна и симпатична страна, която носи героите, нарисувани с химикалката. Аперитивът е приветлив момент, който трябва да се усети върху опаковката.

Стълбище

U Step

Стълбище U Стъпалото на стъпалото е оформено чрез затваряне на две U-образни квадратни профилни части с различни размери. По този начин стълбището става самоносещо при условие, че размерите не надвишават праг. Предварителната подготовка на тези парчета осигурява удобство при монтажа. Опаковането и транспортирането на тези прави парчета също са значително опростени.

Стълбище

UVine

Стълбище Спиралното стълбище от UVine е оформено чрез блокиране на U и V профили на кутия по редуващ начин. По този начин стълбище става самоносещо, тъй като не се нуждае от опора за централен стълб или периметър. Благодарение на своята модулна и многофункционална структура, дизайнът осигурява лекота при производството, опаковането, транспортирането и монтажа.

Съблекалнята

Sopron Basket

Съблекалнята Sopron Basket е професионален женски баскетболен отбор със седалище в Сопрон, Унгария. Тъй като те са един от най-успешните унгарски отбори с 12 купи за национален шампионат и постигнаха второ място в Евролигата, ръководството на клуба реши да инвестира в нов комплекс за съблекални, за да има доста престижно съоръжение до името на клуба, което да отговаря на нуждите на играча по-добре, мотивирайте ги и насърчавайте тяхното единство.

Дървен Електронен Велосипед

wooden ebike

Дървен Електронен Велосипед Берлинската компания Aceteam създаде първия дървен електронен велосипед, задачата беше да го изгради по екологичен начин. Търсенето на компетентен партньор за сътрудничество беше успешно с Факултета по дървознание и технология на Университета за устойчиво развитие в Eberswalde. Идеята за Матиас Брода стана реалност, съчетавайки технологията с ЦПУ и познанията за дървения материал, се роди дървеният Е-велосипед.