Списание за дизайн
Списание за дизайн
Медицинският Център За Красота

LaPuro

Медицинският Център За Красота Дизайнът е повече от добра естетика. Това е начинът, по който се използва пространството. Медицинският център интегрира формата и функционира като едно цяло. Разбиране на исканията на потребителите и да им даде опит за всички фини докосвания в заобикалящата ни среда, които се чувстват облекчаващи и искрено грижовни. Дизайнът и новата технологична система предоставят решения на потребителя и лесни за управление. Имайки предвид здравето, благополучието и медицината, центърът прие екологично устойчиви материали и следи процеса на изграждане. Всички елементи са интегрирани в дизайна, където е наистина подходящ за потребителите.

Дизайнът За Визуална Идентичност

ODTU Sanat 20

Дизайнът За Визуална Идентичност За 20-ата година на ODTU Sanat, ежегодно провеждан фестивал на изкуствата от Техническия университет в Близкия изток, молбата беше да се изгради визуален език, който да подчертае последващите 20 години от фестивала. Както беше поискано, 20-тата година на фестивала беше подчертана, като се подходи към него като покрито произведение на изкуството, което трябва да бъде разкрито. Сенките от еднакви цветни слоеве, които формират числата 2 и 0, създават 3D илюзия. Тази илюзия дава усещането за облекчение и числата изглеждат така, сякаш са се стопили на заден план. Живият избор на цвят създава фин контраст със спокойствието на вълнообразните 20.

Уискито Малбек Дърво

La Orden del Libertador

Уискито Малбек Дърво Опитвайки се да комбинира отделните елементи, които се отнасят до името на продукта, дизайнът подсилва посланието, което предлага. Предава вълнуващо и интригуващо изображение. Илюстрацията на предизвикателен кондор, показващ крилата си, обозначава чувството за свобода, съчетано със симетричния и сугестивен медал, добавено към фонова илюстрация с въображаем пейзаж, който внася поезия в дизайна, генерира идеална комбинация за предаване на желаното послание. Трезвата цветова палитра му придава изключителни характеристики, а типографската употреба напомня на традиционен и исторически продукт.

Дизайнът На Домашната Архитектура

Bienville

Дизайнът На Домашната Архитектура Логистиката на това работещо семейство изискваше те да бъдат у дома за дълги периоди, което освен работа и училище стана разрушително за тяхното здраве. Те започнаха да обмислят, както много семейства, дали преместване в предградията, обмен на близост до градските удобства за по-голям задния двор, за да се увеличи достъпът на открито. Вместо да се отдалечават далеч, те решават да построят нова къща, която да преразгледа ограниченията на домашния живот на закрито на малък градски лот. Организационният принцип на проекта беше да се създаде възможно най-голям достъп на открито от общинските райони.

Хапчетата, Напоени С Канабис,

Secret Tarts

Хапчетата, Напоени С Канабис, Опаковката на Secret Tarps е изработена в така наречения модернизиран ретро / винтидж стил с усещане за стари училищни бележки, така че очакването за докосване на майстор-фармацевт задържа клиента от пръв поглед и по-късно, докато подробното наблюдение на основните дизайнерски елементи е кодирано в холистична структура, прехвърляща основната маркетингова точка: този продукт е разработен от фармацевт занаятчийска професионална компания и съдържа ръчно изработена рецепта за секрет на фармацевт вътре.

Мобилното Приложение

Akbank Mobile

Мобилното Приложение Новият дизайн на приложението Akbank Mobile предоставя нова перспектива от гледна точка на социално, интелигентно, доказано в бъдеще и възнаграждаващо банково изживяване. С персонализирания дизайн на зоната на главната страница, потребителите могат да разглеждат интелигентни впечатления, за да улеснят финансовия си живот. Също така, с този нов дизайнерски подход, традиционните банкови транзакции говорят езика на потребителите с визуални изображения, опростени действия и концепции.