Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обложката На Албума

Haezer

Обложката На Албума Haezer е известен със своя солиден басов звук, епични късове с добре полирани ефекти. Това е вид звук, който се излъчва като просто танцуваща музика направо напред, но при по-внимателно разглеждане или слушане ще започнете да откривате множество слоеве честоти в рамките на готовия продукт. За креативната концепция и изпълнение предизвикателството беше да симулира аудио изживяването, известно като Haezer. Художественият стил изобщо не е типичният стил на танцова музика, като по този начин прави Хайзер свой собствен жанр.

Име на проекта : Haezer , Име на дизайнерите : Chris Slabber, Име на клиента : CS Design & Illustration.

Haezer  Обложката На Албума

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.