Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обновяването На Хотела

Renovated Fisherman's House

Обновяването На Хотела Хотелът SIXX се намира в село Хухай в залива Хайтанг в Саня. Южното китайско море се намира на 10 метра пред хотела, а Хухай е добре известен като рая на сърфиста в Китай. Архитектът преобрази оригиналната триетажна сграда, която от години се обслужва за местно семейство рибари, в курортен хотел със сърфираща тема, като подсили старата структура и обнови пространството вътре.

Резиденцията През Уикенда

Cliff House

Резиденцията През Уикенда Това е риболовна кабина с изглед към планината, на брега на река Небе (на тен. „Tenkawa”). Изработена от стоманобетон, формата е обикновена тръба, дълга шест метра. Крайният край на тръбата е противотеглен и закотвен дълбоко в земята, така че да се простира хоризонтално от брега и да виси над водата. Дизайнът е прост, интериорът е просторен, а крайбрежната палуба е отворена към небето, планините и реката. Изграден под нивото на пътя, от крайпътната част се вижда само покривът на кабината, така че конструкцията не блокира гледката.

Интериорният Дизайн На Библиотеката

Veranda on a Roof

Интериорният Дизайн На Библиотеката Kalpak Shah от Studio Course е преустроил горното ниво на мезонет апартамент в Пуне, западна Индия, създавайки комбинация от вътрешни и външни стаи, които обграждат градина на покрива. Местното студио, което също е със седалище в Пуне, има за цел да превърне домашния недостатъчно използван последен етаж в зона, подобна на верандата на традиционния индийски дом.

Хотел

Shang Ju

Хотел С красотата на природата и красотата на човечеството, определението на City Resort Hotel, е ясно, че той е различен от местните хотели. В съчетание с местната култура и битови навици, добавете елегантност и рима в стаите за гости и осигурете различни житейски преживявания. Спокойна и строга почивка, изпълнена с елегантност, чист и мек живот. Открийте душевното състояние, което крие ума, и оставете гостите да се разхождат в спокойствието на града.

Интериорният Дизайн На Къща За Гости

The MeetNi

Интериорният Дизайн На Къща За Гости По отношение на дизайнерските елементи той не е предназначен да бъде сложен или минималистичен. Той приема китайския прост цвят като основа, но използва текстурирана боя, за да остави място празно, което формира ориенталската художествена концепция в съответствие с модерната естетика. Съвременното хуманистично обзавеждане на дома и традиционните декорации с исторически сюжети изглежда са древни и модерни диалози, протичащи в пространството, с небрежен древен чар.

Хотелският Интериорен Дизайн

New Beacon

Хотелският Интериорен Дизайн Пространството е контейнер. Дизайнерът влива емоционални и космически елементи в него. Комбинирайки характеристиките на космическия Номенон, Дизайнерът завършва приспадането от емоция в последователност чрез подреждането на космическия маршрут и след това формира цялостна история. Човешката емоция е естествено утаена и сублимирана чрез опит. Той използва съвременни техники, за да метафорира културата на древния град и показва естетическата мъдрост от хиляди години. Дизайнът като зрител бавно разказва как един град подхранва съвременния човешки живот с неговия контекст.