Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторантът

100 Bites Dessert

Ресторантът Похапването като тема на дизайна, графичните портрети, моделите за зъби, визуалните изображения на главните знаменитости са основни функции, които спомагат за стимулиране на вкусовите рецептори на всеки клиент. От фантастичния кафяво-бял графичен таван, до бялата супер графична стена, до спретнато подредената стена на дисплея на продукта, заедно със 100 ухапващи икони, представляващи различни десетилетия, богат дизайн на черен хумор вкус обърква.

Име на проекта : 100 Bites Dessert, Име на дизайнерите : Danny Chan, Име на клиента : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Ресторантът

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.