Списание за дизайн
Списание за дизайн
Градина

Tiger Glen Garden

Градина Tiger Glen Garden е градина за съзерцание, построена в новото крило на Музея на изкуствата на Джонсън. Той е вдъхновен от китайска притча, наречена „Тримата лагери на тигърския глен“, в която трима мъже преодоляват своите сектантски различия, за да намерят единство на приятелството. Градината е проектирана в строг стил, наречен на японски език karesansui, в който е създадено изображение на природата с подреждане на камъни.

Име на проекта : Tiger Glen Garden, Име на дизайнерите : Marc Peter Keane, Име на клиента : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Градина

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.