Списание за дизайн
Списание за дизайн
Творческото Ремоделиране

Redefinition

Творческото Ремоделиране Проектът беше кратък, за да запази планинския контекст, без да излъчва селски спомени за преобладаващите планински жилищни типологии. Той включваше основен ремонт на типична планинска къща. Всичко ще бъде направено на място, като се използват като основни материали метал, борова дървесина и минерални агрегати, човешки труд и експертиза. Основната идея беше да се даде възможност на обектите да придобият употреба и сантиментална стойност, след като собствениците ще ги намерят за полезни и познати, както и да проектират предвид преобразуващата сила на материалите.

Име на проекта : Redefinition, Име на дизайнерите : Helen Brasinika, Име на клиента : BllendDesignOffice.

Redefinition Творческото Ремоделиране

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.