Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колекцията За Баня

CATINO

Колекцията За Баня CATINO се ражда от желанието да придаде форма на мисъл. Тази колекция предизвиква поезията на ежедневието чрез прости елементи, които преосмислят съществуващите архетипи на нашето въображение по съвременен начин. Той предполага връщане към среда на топлина и здравина, чрез използването на естествени дървесини, обработени от твърди и сглобени, за да останат вечни.

Име на проекта : CATINO, Име на дизайнерите : Emanuele Pangrazi, Име на клиента : Disegno Ceramica.

CATINO Колекцията За Баня

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.