Списание за дизайн
Списание за дизайн
Гостоприемството На Стадиона

San Siro Stadium Sky Lounge

Гостоприемството На Стадиона Проектът на новите салони на Sky е само първата стъпка от огромната програма за обновяване, която AC Milan и FC Internazionale, съвместно с Община Милано, осъществяват с цел преобразуване на стадион San Siro в многофункционално съоръжение, способно да приеме всички важните събития, с които Милано ще се сблъска по време на предстоящия EXPO 2015. След успеха на проекта skybox, Ragazzi & Partners реализира идеята за създаване на нова концепция за пространства за гостоприемство на главната грандиозна трибуна на стадион Сан Сиро.

Име на проекта : San Siro Stadium Sky Lounge, Име на дизайнерите : Francesco Ragazzi, Име на клиента : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Гостоприемството На Стадиона

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.