Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Малък Мащаб

Conceptual Minimalism

Офис Малък Мащаб Интериорният дизайн е ивичен до естетичен, но не и функционален минимализъм. Пространството с отворен план се подчертава от чисти линии, големи остъклени отвори, които позволяват много естествена дневна светлина, което позволява линията и равнината да се превърнат в основните структурни и естетически елементи. Липсата на прави ъгли определя необходимостта от възприемане на по-динамичен изглед на пространството, докато изборът на светла цветова палитра, комбинирана с материално и текстурно разнообразие, позволява единство на пространството и функциите. Незавършените бетонни облицовки се издигат към стените, за да добавят контраст между бяло-меко и грубо-сиво.

Име на проекта : Conceptual Minimalism, Име на дизайнерите : Helen Brasinika, Име на клиента : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Офис Малък Мащаб

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.