Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бутик И Шоурум

Risky Shop

Бутик И Шоурум Рисковият магазин е проектиран и създаден от smallna, дизайнерско студио и винтидж галерия, основана от Piotr Płoski. Задачата постави много предизвикателства, тъй като бутикът е разположен на втория етаж на жилищна къща, няма витрина и има площ от само 80 кв.м. Тук дойде идеята за удвояване на площта, като се използва както пространството на тавана, така и пространството на пода. Постига се гостоприемна, домашна атмосфера, въпреки че мебелите всъщност са окачени с главата надолу на тавана. Рисковият магазин е проектиран в съответствие с всички правила (дори опровергава гравитацията). Той напълно отразява духа на марката.

Име на проекта : Risky Shop, Име на дизайнерите : smallna, Име на клиента : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Бутик И Шоурум

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.