Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чаен Комплект

Wavy

Чаен Комплект Вдъхновен от травертиновата тераса сред природата, Wavy е чаен комплект, който ще ви донесе уникално изживяване с чай. Иновативните дръжки са разработени, за да се поберат удобно в ръцете ви. Сгъвайки чашата с длани, ще откриете, че тя се разгръща като водна лилия и ще ви отведе до момент на спокойствие.

Фотьойл

Baralho

Фотьойл Креслото Baralho е с впечатляващ съвременен дизайн, съставен от чисти форми и прави линии. Изработен от гънки и заварки на алуминиевата плоча с четка, този фотьойл се откроява със своето смело прилягане, което предизвиква здравината на материала. Той е в състояние да събере в един елемент красота, лекота и точност на линиите и ъглите.

Отворената Система За Съдове

Osoro

Отворената Система За Съдове Иновативният характер на OSORO е да съчетава качеството на висококачествения витрифициран порцелан и неговата типична гланцирана кожа с цвят на слонова кост с функцията, подходяща за консервиране на храна в хладилник или фризер и за готвене с парна фурна или микровълнова фурна. Простата, модулна форма с различните й елементи може да бъде подредена, за да спести място, гъвкаво комбинирана и затворена с многоцветен силиконов O-Sealer или O-Connector, така че храната да остане добре запечатана в нея. OSORO може да се използва универсално, премахвайки необходимостта от ежедневието ни.

Кранове

Electra

Кранове Електра, която няма отделна дръжка, привлича всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаваща да бъде уникална за кухните. Изтегленият цифров миксер за мивка осигурява на потребителите свобода на движение в кухните, като същевременно предлага опциите на две различни функции на потока. В предната част на electra електронната подложка ви осигурява достъп до всички функции, когато спреят е поставен в чучура или в ръката ви само с върха на пръста, който можете да контролирате.

Смесители

Electra

Смесители Electra, считана за представител на цифровото използване в сектора на арматурата, съчетава технологията с дизайна, за да подчертае дизайна на дигиталната ера. Смесителите, които нямат отделна дръжка, привличат всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаващо да бъде уникален във влажна зона. Бутоните с докосване на Electra предлагат на потребителите по-ергономично решение. „Eco Mind“ на смесителите осигурява на потребителя максимална ефективност при спестяване. Тази функция особено добавя стойност за бъдещите поколения

Уличната Пейка

Ola

Уличната Пейка Тази пейка, проектирана в съответствие със стратегиите за екодизайн, извежда уличните мебели на ново ниво. Еднакво у дома в градска или естествена среда, течните линии създават разнообразни възможности за сядане в рамките на една пейка. Използваните материали са рециклиран алуминий за основата и стомана за седалката, избрани за техните рециклируеми и трайни свойства; има ярко и устойчиво покритие с прахово покритие, идеално за външна употреба при всякакви атмосферни условия. Проектиран в Мексико Сити от Даниел Олвера, Хироши Икенага, Алис Пегман и Кариме Тоска.