Списание за дизайн
Списание за дизайн
Рециклируемата Система За Сортиране На Отпадъци

Spider Bin

Рециклируемата Система За Сортиране На Отпадъци Кутия за паяци е универсално и икономично решение за сортиране на рециклируеми материали. Група от изскачащи кошчета се създават за дома, офиса или на открито. Един елемент има две основни части: рамка и чанта. Лесно се премества от едно място на друго, удобно за транспортиране и съхраняване, тъй като може да бъде плосък, когато не се използва. Купувачите поръчват кошче за паяк онлайн, където могат да избират размера, броя на Spider Bins и вида на чантата според техните нужди.

Ледената Плесен

Icy Galaxy

Ледената Плесен Природата винаги е била един от най-важните източници на вдъхновение за дизайнерите. Идеята дойде на умовете на дизайнерите, като се вгледа в пространството и образа на Milk Way Galaxy. Най-важният аспект в този дизайн беше да се създаде уникална форма. Много дизайни, които са на пазара, се фокусират върху създаването на най-чистия лед, но в този представен дизайн, дизайнерите умишлено са се фокусирали върху формите, които се правят от минералите, докато водата се превръща в лед, за да бъде по-ясно дизайнерите са трансформирали естествен дефект в красив ефект. Този дизайн създава спирална сферична форма.

Трансформационното Паркиране На Велосипеди

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформационното Паркиране На Велосипеди Smartstreets-Cyclepark е универсално, модернизирано съоръжение за паркиране на велосипеди за два велосипеда, което се побира за минути, за да даде възможност за бързо подобряване на съоръженията за паркиране на велосипеди в градските райони, без да добавя претрупване към уличната сцена. Оборудването помага за намаляване на кражбите на велосипеди и може да бъде инсталирано дори на най-тесните улици, освобождавайки нова стойност от съществуващата инфраструктура. Изработена от неръждаема стомана, оборудването може да бъде в цветово съответствие и маркирано за местните власти или спонсори. Може да се използва и за идентифициране на велосипедни маршрути. Тя може да бъде преконфигурирана така, че да отговаря на всякакъв размер или стил на колоната.

Стълбище

U Step

Стълбище U Стъпалото на стъпалото е оформено чрез затваряне на две U-образни квадратни профилни части с различни размери. По този начин стълбището става самоносещо при условие, че размерите не надвишават праг. Предварителната подготовка на тези парчета осигурява удобство при монтажа. Опаковането и транспортирането на тези прави парчета също са значително опростени.

Стълбище

UVine

Стълбище Спиралното стълбище от UVine е оформено чрез блокиране на U и V профили на кутия по редуващ начин. По този начин стълбище става самоносещо, тъй като не се нуждае от опора за централен стълб или периметър. Благодарение на своята модулна и многофункционална структура, дизайнът осигурява лекота при производството, опаковането, транспортирането и монтажа.

Дървен Електронен Велосипед

wooden ebike

Дървен Електронен Велосипед Берлинската компания Aceteam създаде първия дървен електронен велосипед, задачата беше да го изгради по екологичен начин. Търсенето на компетентен партньор за сътрудничество беше успешно с Факултета по дървознание и технология на Университета за устойчиво развитие в Eberswalde. Идеята за Матиас Брода стана реалност, съчетавайки технологията с ЦПУ и познанията за дървения материал, се роди дървеният Е-велосипед.