Списание за дизайн
Списание за дизайн
3D Контролът За Достъп До Разпознаване На Лица

Ezalor

3D Контролът За Достъп До Разпознаване На Лица Запознайте се със системата за контрол на достъпа с множество сензори и камери, Ezalor. Алгоритмите и локалните изчисления са проектирани за поверителност. Технологията за защита срещу измама на финансово ниво предотвратява маските за фалшиви лица. Мекото отразяващо осветление носи комфорт. В един миг потребителите лесно могат да получат достъп до мястото, което обичат. Удостоверяването му без докосване гарантира хигиена.

Колекцията На Мебели

Phan

Колекцията На Мебели Phan Collection е вдъхновен от контейнера Phan, който е тайландска контейнерна култура. Дизайнерът използва структурата на контейнерите Phan, за да направи структурата на мебелите, която го прави здрав. Проектирайте формата и детайла, които я правят модерна и проста. Дизайнерът използва технологията за лазерно рязане и комбинация от сгъваеми метални листове с CNC дърво за изработка на сложен и уникален детайл, който е различен от останалите. Повърхността е завършена с прахово боядисана система, за да може конструкцията да остане дълга, здрава, но лека.

Сгъваемо Столче

Tatamu

Сгъваемо Столче До 2050 г. две трети от земното население ще живеят в градовете. Основната амбиция зад Tatamu е да предоставя гъвкави мебели за хора, чието пространство е ограничено, включително за тези, които често се движат. Целта е да се създаде интуитивна мебел, която да комбинира здравина с ултра тънка форма. За да се разгърне столчето, е необходимо само едно усукване. Докато всички панти, изработени от здрава тъкан, поддържаща леко тегло, дървените страни осигуряват стабилност. След като върху него се окаже натиск, столчето става само по-силно, тъй като парчетата му се заключват, благодарение на уникалния си механизъм и геометрия.

Стол

Haleiwa

Стол Haleiwa изтъкава устойчив ратан в метещи извивки и хвърля подчертан силует. Естествените материали отдават почит на занаятчийската традиция във Филипините, преработена за сега. Сдвоена или използвана като изявление, универсалността на дизайна кара този стол да се адаптира към различни стилове. Създавайки баланс между форма и функция, грация и сила, архитектура и дизайн, Haleiwa е толкова удобна, колкото и красива.

Лампата За Задачи

Pluto

Лампата За Задачи Плутон поддържа фокуса здраво върху стила. Неговият компактен аеродинамичен цилиндър е обграден от елегантна дръжка, кацнала над ъгъл на триножника, което улеснява позиционирането с меката, но съсредоточена светлина с прецизност. Формата му е вдъхновена от телескопи, но вместо това се стреми да се съсредоточи върху земята, вместо върху звездите. Изработен с 3D печат, използващ пластмаса на основата на царевица, той е уникален не само за използване на 3D принтери по индустриален начин, но и екологичен.

Лампа

Mobius

Лампа Пръстенът Mobius дава вдъхновение за дизайна на лампи Mobius. Една лампа може да има две повърхности за сянка (т.е. двустранна повърхност), лицевата и обратната страна, които ще задоволят всестранното търсене на осветление. Нейната специална и проста форма съдържа мистериозна математическа красота. Следователно, повече ритмична красота ще бъде внесена в домашния живот.