Списание за дизайн
Списание за дизайн
Диванът

Gloria

Диванът Дизайнът е не само външна форма, но е и изследване на вътрешната структура, ергономията и същността на един обект. В този случай формата е много силен компонент и именно рязането, дадено на продукта, му придава своята особеност. Предимството на Gloria е силата да бъде 100% персонализиране, добавяне на различни елементи, материали и облицовки. Голямата особеност са всички допълнителни елементи, които могат да се добавят с магнитите върху структурата, придавайки на стотиците различни форми.

Стъклена Ваза

Jungle

Стъклена Ваза Вдъхновен от природата, предпоставката на колекцията от стъкло на Джунглата е да създава предмети, които печелят своята стойност от качеството, дизайна и материала. Простите форми отразяват спокойствието на средата, като в същото време са безтегловни и силни. Вазите са издухани в устата и оформени на ръка, подписани и номерирани. Ритъмът на процеса на изработка на стъкло гарантира, че всеки предмет от колекцията на джунглата има уникална игра на цветове, имитираща движението на вълните.

Ваза

Rainforest

Ваза Вазите Rainforest са смесица от 3D проектирани форми и традиционна скандинавска техника за пара. Ръчно оформените парчета имат изключително дебело стъкло с безтегловност плаващи пръски цвят. Колекцията, направена от студио, е вдъхновена от контрастите на природата и как създава хармония.

Осветление

Thorn

Осветление Вярвайки, че е възможно да се отглеждат и диференцират органични форми в природата, без да се нарушава тяхната структура и изразяване по случайности и че човешките същества имат инстинктивен афинитет към природните форми, Йълмаз Доган каза, че докато проектирал Торн, той искал да отразява растежа с форми, които подражавайте на природата без никакво ограничение на измеренията в осветеността. Трън, който е източник на вдъхновение за естествен клон на трън; расте в произволна структура и се оформя естествено, отговаря на различни нужди и няма ограничение на размера като добър дизайн на осветлението.

Маса

Patchwork

Маса Yılmaz Dogan, който започна с идеята, че различни индустриални материали могат да се използват заедно в подноса за маса, каза, че той е проектирал гъвкавост в бюрото ви, че можете да правите промени, за да се адаптирате към различни тенденции по всяко време. Със своя напълно чуплив дизайн, Patchwork е динамичен дизайн, който лесно може да се адаптира към различни пространства като трапезарни и заседателни маси.

Съоръжението За Пречистване На Вода

Waterfall Towers

Съоръжението За Пречистване На Вода Сградата надхвърля местоположението, тъй като преформулира изкуствен обект, който става част от единна природна среда. Ограничението между града и природата се определя и засилва от наличието на язовира. Всяка форма се отнася за друга, отразяваща симбиотичните системи за подреждане на природата. По-специално в конкретната концепция, сливането на ландшафта и архитектурата се случва с използването на потока на водата като функционален и впоследствие организационен елемент.