Списание за дизайн
Списание за дизайн
Часовник

Pin

Часовник Всичко започна с обикновена игра в клас по творчество: темата беше „часовник“. По този начин са разгледани и проучени различни стенни часовници, цифрови и аналогови. Първоначалната идея е започнала от най-малко значимата площ от часовници, която е щифтът, върху който часовниците обикновено висят. Този тип часовник включва цилиндричен стълб, върху който са монтирани три прожектора. Тези проектори правят трите съществуващи дръжки идентични на тези на обикновените аналогови часовници. Те обаче също така проектират номера.

Dashcam За Автомобил

BlackVue DR650GW-2CH

Dashcam За Автомобил BLackVue DR650GW-2CH е камера за табло за наблюдение на автомобил с проста, но изтънчена цилиндрична форма. Монтирането на уреда е лесно и благодарение на въртенето на 360 градуса е много регулируемо. Близостта на дашъма до предното стъкло минимизира вибрациите и отблясъците и позволява още по-плавно и по-стабилно записване. След задълбочено проучване за намиране на перфектната геометрична форма, която би могла да върви хармонично с характеристиките, за този проект беше избрана цилиндричната форма, която осигуряваше елементи както на стабилност, така и на регулируемост.

Табуретка

Tri

Табуретка Табуретка от естествен кедър, обработена с машини с ЦПУ, а ръчно завършената особеност е, че се формира от блок от кедър от масивно дърво, необработен 50 x 50 повърхността се полира на ръка с песъчинки от шкурка, което прави матова повърхност и гладка на допир и подобряваща форми и цветовата схема на конкретно кедрово дърво е да има естествено масло, което го защитава и го прави функционален обект и практичен при поддръжката му мек дизайн, който подобрява естествения материал с добавката за неговия аромат, можете да говорите за дизайн сензорно докосване , комфорт и аромат.

Ваза

Flower Shaper

Ваза Тези серии вази са резултат от експериментиране с възможностите и ограниченията на глината и самостоятелно изграден 3D глинен принтер. Глината е мека и гъвкава, когато е мокра, но става твърда и чуплива, когато е суха. След нагряване в пещ, глината се превръща в траен, водоустойчив материал. Акцентът е върху създаването на интересни форми и текстури, които са трудни и отнемат време, за да се направят или дори не са изпълними с традиционните методи. Материалът и методът определят структурата, текстурата и формата. Всички работят заедно, за да помогнат за оформянето на цветята. Не бяха добавени други материали.

Играчката

Mini Mech

Играчката Вдъхновен от гъвкавия характер на модулните структури, Mini Mech е колекция от прозрачни блокове, които могат да бъдат сглобени в сложни системи. Всеки блок съдържа механична единица. Благодарение на универсалния дизайн на съединители и магнитни конектори, може да се направи безкрайно разнообразие от комбинации. Този дизайн има едновременно образователни и развлекателни цели. Тя има за цел да развие силата на създаване и позволява на младите инженери да видят реалния механизъм на всяко устройство поотделно и колективно в системата.

Кран

Aluvia

Кран Дизайнът на Aluvia черпи вдъхновение за алувиална ерозия, оформяйки вода нежни силуети върху скалите чрез време и постоянство; точно като речни камъчета, мекотата и дружелюбните извивки в дизайна на дръжката съблазняват потребителя към безпроблемна работа. Внимателно изработените преходи позволяват на светлината да се движи плавно по повърхностите, като по този начин придава на всеки продукт хармоничен вид.