Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фирмената Идентичност

film festival

Фирмената Идентичност „Кино, ахой“ беше лозунгът за второто издание на Европейския филмов фестивал в Куба. Тя е част от концепция за дизайн, фокусирана върху пътуването като начин за свързване на културите. Дизайнът предизвиква пътуването на круизен кораб, пътуващ от Европа до Хавана, натоварен с филми. Дизайнът на поканите и билетите за фестивала е вдъхновен от паспортите и бордните карти, използвани от пътуващите по целия свят днес. Идеята за пътуване през филмите насърчава обществеността да бъде възприемчива и любопитна към културния обмен.

Лампата

Little Kong

Лампата Little Kong е серия от околни лампи, която съдържа ориенталска философия. Ориенталската естетика обръща голямо внимание на връзката между виртуалното и действителното, пълното и празното. Скриването на светодиодите фино в металния стълб не само гарантира празнотата и чистотата на абажура, но също така отличава Kong от другите лампи. Дизайнерите откриха възможното занаятство след повече от 30 пъти експерименти, за да представят перфектно светлината и различните текстури, което дава възможност за невероятно изживяване при осветление. Базата поддържа безжично зареждане и има USB порт. Може да се включва или изключва само с размахване на ръце.

Закуска Храни

Have Fun Duck Gift Box

Закуска Храни Кутията за подарък „Have Fun Duck“ е специална кутия за подаръци за млади хора. Вдъхновен от играчки, игри и филми в стил пиксел, дизайнът изобразява "град на храните" за млади хора с интересни и подробни илюстрации. IP изображението ще бъде интегрирано в градските улици и младите хора обичат спорт, музика, хип-хоп и други развлекателни дейности. Изживейте забавни спортни игри, докато се наслаждавате на храна, изразете млад, забавен и щастлив начин на живот.

Хранителен Пакет

Kuniichi

Хранителен Пакет Традиционната японска консервирана храна Tsukudani не е добре позната в света. Задушено ястие на база соев сос, съчетаващо различни морски дарове и сухоземни съставки. Новият пакет включва девет етикета, предназначени да модернизират традиционните японски модели и да изразят характеристиките на съставките. Новото лого на марката е проектирано с очакването да продължи тази традиция през следващите 100 години.

Медът

Ecological Journey Gift Box

Медът Дизайнът на подаръчната кутия с мед е вдъхновен от "екологичното пътешествие" на Шеннонджия с изобилие от диви растения и добра природна екологична среда. Опазването на местната екологична среда е творческата тема на дизайна. Дизайнът възприема традиционното китайско изкуство за марионетки, отрязани от хартия и сенки, за да покаже местната природна екология и пет редки и застрашени защитени първокласни животни. Върху опаковъчния материал се използва груба трева и дървесна хартия, което представлява концепцията за природата и опазването на околната среда. Външната кутия може да се използва като изящна кутия за съхранение за повторна употреба.

Кухненското Столче

Coupe

Кухненското Столче Този стол е проектиран да помогне на човек да поддържа неутрална стойка в седнало положение. Наблюдавайки ежедневното поведение на хората, дизайнерският екип намери нуждата хората да седят на табуретки за по-кратък период от време, като например да седят в кухнята за бърза почивка, което вдъхнови екипа да създаде тази табуретка специално за приспособяване на такова поведение. Този стол е проектиран с минимални части и конструкции, което прави табуретката достъпна и рентабилна както за купувачи, така и за продавачи, като отчита производителността на производителите.