Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интелигентните Мебели

Fluid Cube and Snake

Интелигентните Мебели Hello Wood създаде линия от мебели на открито с интелигентни функции за обществени пространства. Пресъздавайки жанра на обществените мебели, те проектираха визуално ангажиращи и функционални инсталации, включващи осветителна система и USB изводи, които изискват интегриране на слънчеви панели и батерии. Змията е модулна структура; елементите му са променливи, за да се поберат на дадения сайт. Fluid Cube е неподвижна единица със стъклен плот, съдържаща слънчеви клетки. Студиото вярва, че целта на дизайна е да превърне предметите от ежедневната употреба в обичани обекти.

Име на проекта : Fluid Cube and Snake, Име на дизайнерите : Hello Wood, Име на клиента : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Интелигентните Мебели

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.