Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект За Готвене На Огън

Firo

Комплект За Готвене На Огън FIRO е многофункционален и преносим комплект за готвене от 5 кг за всеки открит огън. Фурната разполага с 4 съда, прикрепени подвижни към конструкцията на релсите на чекмеджета с въртяща се опора за поддържане на нивото на храната. По този начин начин FIRO може лесно и безопасно да се използва като чекмедже без разсипване на храна, докато фурната лежи на половината път в огъня. Саксиите се използват за готвене и хранене и се обработват с инструмента за прибори, който се захваща от всяка страна на саксиите, за да ги носи в джобове за термоизолация, докато е горещ. Включва и одеяло, което е и чанта, в която се намира цялото полезно оборудване.

Име на проекта : Firo, Име на дизайнерите : Andrea Sosinski, Име на клиента : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Комплект За Готвене На Огън

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.