Списание за дизайн
Списание за дизайн
Активирането На Събитията

Home

Активирането На Събитията Домът обхваща носталгията по личния дом и е комбинация от старо и ново. Винтидж картини от 1960 г. покриват задната стена, малки лични меморанта са разпръснати по целия дисплей. Заедно тези неща са преплетени в маса от струни, образуващи се заедно като една история, където в очакване на зрителя стои, тя разкрива съобщение.

Арт Инсталацията

The Future Sees You

Арт Инсталацията The Future Sees You представя красотата на оптимизма, възприет от младия творчески възрастен - бъдещите мислители, новатори, дизайнери и художници от вашия свят. Динамична визуална история, проектирана през 30 прозореца на 5 нива, очите блестят през жив цветен спектър, а на моменти изглежда, че следват тълпата, докато те гледат с увереност в нощта. Чрез тези очи те виждат бъдещето, мислителя, новатора, дизайнера и художника: утрешните творци, които ще променят света.

Търговският Интериорен Дизайн

KitKat

Търговският Интериорен Дизайн Представете концепцията и цялостната марка по иновативен начин чрез дизайна на магазина, специално за канадския пазар и клиентела Yorkdale. Използване на опита от предишни изскачащи и международни локации за иновации и преосмисляне на цялото преживяване. Създайте ултрафункционален магазин, който ще работи добре за много голям трафик, сложно пространство.

Интериорният Дизайн

Arthurs

Интериорният Дизайн Съвременен северноамерикански грил, коктейлен салон и тераса на покрива, разположен в Мидтаун Торонто, празнувайки изискано класическо меню и снизходителни напитки с подпис. Ресторантът на Артур има три обособени пространства за хранене (зона за хранене, бар и вътрешен двор), които се чувстват едновременно интимни и просторни. Таванът е уникален по своя дизайн от фасетирани дървени плоскости с дървен фурнир, конструиран да подобри осмоъгълната форма на помещението и имитира външния вид на изрязан кристал, висящ отгоре.

Забавна Къща За Деца

Fun house

Забавна Къща За Деца Този дизайн на сгради е за децата да учат и да играят, което е напълно забавна къща от супер баща. Дизайнерски комбинира здрави материали и предпазни форми, за да направи прекрасно и интересно пространство. Те се опитаха да направят удобна и топла детска къща за игри и се опитаха да засилят отношенията родител-дете. Клиентът каза на дизайнера да постигне 3 цели, които бяха: (1) естествени материали и материали за безопасност, (2) да направи децата и родителите щастливи и (3) достатъчно място за съхранение. Дизайнерът намери прост и ясен метод за постигане на целта, която е домът, самото начало на детското пространство.

Вътрешната Къща

Spirit concentration

Вътрешната Къща Какво е пространство за къща? Дизайнерът вярва, че дизайнът идва от изискванията на собственика, достигайки душата до пространството. Затова дизайнерът се ориентирал в предназначението им за пространство от прекрасната двойка. И двамата от собственика обичат материалите и дизайнерското решение относително с японската култура. За представянето на спомените между техните умове те решиха да използват различни текстури от дърво, за да създадат къща за душа. Следователно, те създадоха 3 консенсусни цели на тази идеална къща, които бяха (1) Спокойна атмосфера, (2) Гъвкави и очарователни обществени пространства и (3) удобни и невидими частни пространства.