Списание за дизайн
Списание за дизайн
Люлеещ Се Стол

xifix2base rocking-chair-one

Люлеещ Се Стол Дизайнът на люлеещия се стол се основава на необходимия минимум от физика и материал - реализиран от една безкрайна тръба. Стабилността се постига чрез примката. Не са необходими допълнителни конструкции и връзки. Столът няма никакви ъгли само извивки - хармонични извивки. Това е тънък и уютен люлеещ се стол - без орнаменти и допълнителни конструкции. Той е предназначен за релаксиране на зони като дневни. Минимизираната конструкция на една тръба се вижда веднага.

Име на проекта : xifix2base rocking-chair-one, Име на дизайнерите : Juergen Josef Goetzmann, Име на клиента : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Люлеещ Се Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.