Списание за дизайн
Списание за дизайн
Люлеещ Се Стол

xifix2base rocking-chair-one

Люлеещ Се Стол Дизайнът на люлеещия се стол се основава на необходимия минимум от физика и материал - реализиран от една безкрайна тръба. Стабилността се постига чрез примката. Не са необходими допълнителни конструкции и връзки. Столът няма никакви ъгли само извивки - хармонични извивки. Това е тънък и уютен люлеещ се стол - без орнаменти и допълнителни конструкции. Той е предназначен за релаксиране на зони като дневни. Минимизираната конструкция на една тръба се вижда веднага.

Име на проекта : xifix2base rocking-chair-one, Име на дизайнерите : Juergen Josef Goetzmann, Име на клиента : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Люлеещ Се Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.