Списание за дизайн
Списание за дизайн
Книжарница

Chongqing Zhongshuge

Книжарница Включвайки прекрасния пейзаж на Чунцин в книжарницата, дизайнерът е създал пространство, където посетителите може да се почувстват като в очарователния Чунцин, докато четат. Има общо пет вида зона за четене, всеки от които е като страна на чудесата с отличителни черти. Книжарница Chongqing Zhongshuge предостави на потребителите по-фантастично изживяване, което те не са в състояние да спечелят чрез онлайн пазаруването.

Флагманският Магазин

Zhuyeqing Green Tea

Флагманският Магазин Пиенето на чай изисква както благоприятна среда, така и добро настроение. Дизайнерът представя мотива на облака и планината по начин на свободна рисуване с мастило и поръсва чифт красиви китайски пейзажни картини в затвореното ограничено пространство. Чрез персонализирани функционални носители дизайнерът е създал сензорно изживяване за потребителите, което носи огромно чувствено въздействие.

Хотел

Park Zoo

Хотел Това без съмнение е хотел, базиран на темата за животните. Въпреки това, дизайнерите не просто създадоха серия от очарователни и изящни инсталации във формата на животни, за да привлекат голямо внимание на интензивно конкурентния пазар. Вливайки пространството с дълбоката любов към животните, дизайнерите превърнаха хотела в художествена изложба, където клиентите могат да наблюдават и усещат реалната ситуация пред застрашените животни в настоящия момент.

Плаващ Спа

Hungarosauna

Плаващ Спа Важен аспект на инвестицията е планирането, устойчивостта и разширяемостта. Адаптиране към неочаквани икономически ситуации. Това важи и за ландшафтна архитектура и архитектурни елементи. Лечебната водна парна камера, питейната спа вода и плувния басейн, плуващи на повърхността на езерото, осигуряват ново качество на сауната, която може да бъде само тук, в Хунгаросауна. Сградата е с напречно ламинирана мостова греда с дървена рамка на стълбовете. По хомогенен начин статуя, наподобяваща дърво, е покрита отвътре и отвън с дървени повърхности като ствол на дърво.

Семеен Парк

Hangzhou Neobio

Семеен Парк Въз основа на оригиналното оформление на търговския център, семеен парк Hangzhou Neobio беше разделен на четири основни функционални зони, всяка с множество пространства за аксесоари. Подобно разделение взе под внимание възрастовите групи, интересите и поведението на децата, като в същото време съчетаваше функции за забавление, образование и почивка по време на дейности родител-дете. Разумната циркулация в пространството го прави цялостен семеен парк, който интегрира развлекателни и образователни дейности.

Плувен Клуб

Loong

Плувен Клуб Комбинацията от бизнес ориентиран бизнес с нови бизнес форми е тенденция. Дизайнерът експериментално интегрира спомагателните функции на проекта с основния бизнес, преоптимизира основните функции на спортното обучение на родители и деца и изгражда проекта в цялостно пространство за плуване и спортно образование, интегриращо развлечения и свободно време.