Списание за дизайн
Списание за дизайн
Архитектурният Дизайн На Къщи За Гости

Barn by a River

Архитектурният Дизайн На Къщи За Гости Проектът „плевня край река“ отговаря на предизвикателството да създаде обитаемото пространство, базирайки се на екологичното участие и предлага конкретно локално решение на проблема за взаимопроникването на архитектурата и ландшафта. Традиционният архетип на къщата е приведен до аскетизма на нейните форми. Кедровата херпес зоната на покрива и зелените стени на шиш скриват сградата сред тревата и храстите на изкуствения пейзаж. Зад стъклената стена се вижда скалистата река.

Парфюмерийният Супермаркет

Sense of Forest

Парфюмерийният Супермаркет Образът на полупрозрачна зимна гора стана вдъхновение на този проект. Изобилието от текстури от естествено дърво и гранит потапя зрителя в поток от пластични и визуални впечатления от знаците на природата. Промишленият тип оборудване е омекотен от цветовете на червената и зелената окислена мед. Магазинът е място за привличане и комуникация за повече от 2000 души ежедневно.

Парфюмерийният Магазин

Nostalgia

Парфюмерийният Магазин Индустриалните пейзажи от 1960-1970 г. вдъхновяват този проект. Металните конструкции, изработени от горещовалцувана стомана, създават реалистична интонация на антиутопията. Ръждив профилиран лист от стари огради създава атмосфера на пълна свобода на изразяване. Отворените технически комуникации, изтърканата плоча и плочите от гранит добавят към интериорния индустриален шик на шейсетте години.

Интериорният Дизайн На Къща За Гости

Barn by a River

Интериорният Дизайн На Къща За Гости Проектът „плевня край река“ отговаря на предизвикателството да създаде обитаемото пространство, базирайки се на екологичното участие и предлага конкретно локално решение на проблема за взаимопроникването на архитектурата и ландшафта. Традиционният архетип на къщата е приведен до аскетизма на нейните форми. Кедровата херпес зоната на покрива и зелените стени на шиш скриват сградата сред тревата и храстите на изкуствения пейзаж. Зад стъклената стена се вижда скалистата река.

Молитвената Зала

Water Mosque

Молитвената Зала С чувствително изпълнение на обекта, сградата се превръща в продължение на морето чрез повдигната платформа, служеща като Молитва зала, която се разширява към безкрайност. Флуидните образувания се отнасят до движението на морето в опит да се свърже джамията с околността. Сградата се откроява отразявайки естеството на нейната функция и физически проявява философията на близкоизточната архитектура по съвременен начин. Полученият екстериор създава както емблематично допълнение към силуета, така и преоткриване на типологията, реализирана на модерен дизайн език.

Книжарница

Guiyang Zhongshuge

Книжарница С планинските коридори и стаклатитовите гротовидни рафтове за книги, книжарницата въвежда читателите в света на карстовата пещера. По този начин дизайнерският екип носи фантастично визуално изживяване, като в същото време разпространява локалните характеристики и култура на по-голямо множество. Guiyang Zhongshuge е културна забележителност и градска забележителност в град Guiyang. Освен това той преодолява пропастта на културната атмосфера в Гуянг.