Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масата

Codependent

Масата Съответстващата психология и дизайн, като се фокусира специално върху физическото проявление на психологическото състояние, зависимостта. Тези две преплетени таблици трябва да разчитат една на друга, за да функционират. Двете форми са неспособни да стоят самостоятелно, но заедно създават една функционална форма. Финалната таблица е мощен пример, чието цяло е по-голямо от сбора на неговите части.

Търговският Интериор

Nest

Търговският Интериор Подът се споделя от двама уникални професионалисти - адвокати и архитекти, които призовават за разнообразни йерархични поръчки. Изборът и детайлизирането на елементите беше стремежът да се запази цялостният облик наземен, земен и да се съживи местната артистичност и строителни материали. Съчетаването и прилагането на екологично чисти материали, размерите на отворите, са обусловени от припомняне на местния климат, за да се създаде благоприятна среда, която да събуди отново загубените практики, структурирайки устойчива практика.

Прибори За Хранене

Ingrede Set

Прибори За Хранене Комплектът за прибори от Ingrede е създаден да изрази нуждата от съвършенство в ежедневието. Комплект вилица, лъжица и нож заедно с помощта на магнити. Приборите за хранене стоят вертикално и създават хармония на масата. Математическите форми позволяват да се изгради една течна форма, която се състои от три различни парчета. Този подход създава нови възможности, които могат да бъдат приложени към много различни продукти, като например прибори за хранене и други прибори.

Услугата За Препоръчване На Музика

Musiac

Услугата За Препоръчване На Музика Musiac е инструмент за музикални препоръки, използва проактивно участие, за да намери точни опции за своите потребители. Той има за цел да предложи алтернативни интерфейси, които да предизвикат автокрацията на алгоритъма. Филтрирането на информация се превърна в неизбежен подход за търсене. Това обаче създава ехо-камерни ефекти и ограничава потребителите в тяхната зона на комфорт, като стриктно следват техните предпочитания. Потребителите стават пасивни и спират да поставят под въпрос опциите, които машината предоставя. Прекарването на време за преглед на опциите може да увеличи огромни био-разходи, но именно усилието създава смислено изживяване.

Жилищният Прототип

No Footprint House

Жилищният Прототип NFH е разработен за серийно производство, базиран на по-голям набор от инструменти от сглобяеми жилищни типологии. Първият прототип е построен за холандско семейство в югозападната част на Коста Рика. Те избраха конфигурация с две спални със стоманена конструкция и облицовки от борова дървесина, която беше изпратена до целевото си местоположение с един единствен камион. Сградата е проектирана около централно обслужващо ядро с цел оптимизиране на логистичната ефективност по отношение на монтажа, поддръжката и използването. Проектът търси интегрална устойчивост по отношение на своите икономически, екологични, социални и пространствени резултати.

Хотел

LiHao

Хотел Връщане към природата, културната станция на града. Създайте изискан начин на живот. Изключително се наслаждавайте на тишина и тишина. Хотелът е разположен в оживената зона на Baoding High-Tech Development Zone. Дизайнерът предефинира градския курортен хотел чрез цялостно мислене чрез повторно комбиниране на заобикалящата среда, архитектура, пейзаж и интериор, за да създаде изтънчено, естествено и удобно хотелско пространство. Позволете на бизнес пътниците да се чувстват проспериращи в тихото, крадещо полудневен отдих.