Списание за дизайн
Списание за дизайн
Книжарница

Chongqing Zhongshuge

Книжарница Включвайки прекрасния пейзаж на Чунцин в книжарницата, дизайнерът е създал пространство, където посетителите може да се почувстват като в очарователния Чунцин, докато четат. Има общо пет вида зона за четене, всеки от които е като страна на чудесата с отличителни черти. Книжарница Chongqing Zhongshuge предостави на потребителите по-фантастично изживяване, което те не са в състояние да спечелят чрез онлайн пазаруването.

Име на проекта : Chongqing Zhongshuge, Име на дизайнерите : Li Xiang, Име на клиента : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Книжарница

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.