Списание за дизайн
Списание за дизайн
Радиатор

Piano

Радиатор Вдъхновението за този дизайн дойде от Love for Music. Три различни нагревателни елемента, комбинирани, всеки наподобяващ един клавиш Piano, създават композиция, която прилича на клавиатура на пиано. Дължината на радиатора може да варира в зависимост от характеристиките и предложенията на пространството. Идейната идея не е разработена в производство.

Свещници

Hermanas

Свещници Ерманас е семейство дървени свещници. Те са като пет сестри (хермани), готови да ви помогнат да създадете уютна атмосфера. Всеки свещник има уникална височина, така че комбинирайки ги заедно, ще можете да симулирате ефекта на осветление на свещи с различен размер, като просто използвате стандартни чаени светлини. Тези свещници са изработени от обърнат бук. Те са боядисани в различни цветове, което ви позволява да създадете своя собствена комбинация, за да се поберат на любимото ви място.

Търговска Зона & Vip Чакалня

Commercial Area, SJD Airport

Търговска Зона & Vip Чакалня Този проект се присъединява към новата тенденция в зеления дизайн Летища в света, той включва магазини и услуги в терминала и кара пътника да преживее опит по време на неговия случай. GREEN Airport Design Trend включва пространства с по-зелена и по-устойчива стойност на аероспортния дизайн, цялото пространство на търговската площ е осветено от естествена слънчева светлина благодарение на монументална стъклена фасада, обърната към пистата. VIP Lounge е проектиран с концепция за органичен и авангардист на клетките. Фасадата позволява поверителност в стаята, без да блокира гледката към екстериора.

Колие И Брошка

I Am Hydrogen

Колие И Брошка Дизайнът е вдъхновен от неоплатоновата философия на макрокосмоса и микрокосмоса, виждайки същите модели, възпроизведени във всички нива на Космоса. Позовавайки се на златното съотношение и последователността на фибри, огърлицата разполага с математически дизайн, който имитира филотаксисните модели, наблюдавани в природата, както се вижда при слънчогледи, маргаритки и различни други растения. Златният торус представлява Вселената, обвита в тъканта на пространството-времето. „Аз съм водород“ едновременно представлява модел на „Вселенската константа на дизайна“ и модел на самата Вселена.

Жилищната Къща

Trish House Yalding

Жилищната Къща Дизайнът на къщата се развива в директен отговор на обекта и неговото местоположение. Структурата на сградата е съставена така, че да отразява заобикалящата гора с гребните колони, представящи неправилните ъгли на дървесни стволове и клони. Големите стъклени пространства запълват празнините между конструкцията и ви позволяват да оцените пейзажа и обстановката, сякаш надничате между стволовете и клоните на дърветата. Традиционният черно-бял клинтборд на Кентиш представлява зеленината, обвиваща сградата и заграждаща пространствата вътре.

Опаковката На Ризата

EcoPack

Опаковката На Ризата Тази опаковка на ризата се отделя от конвенционалната опаковка, като не използва никаква пластмасова. Използвайки съществуващ поток от отпадъци и процес на производство, този продукт е не само много прост за производство, но и е много лесен за изхвърляне, като основният материал се компостира до нищо. Продуктът може първо да бъде натиснат и след това идентифициран с фирмената марка чрез щамповане и печат, за да се създаде уникален структурен продукт, който едновременно изглежда и се чувства много различен и интересен. Естетиката и потребителският интерфейс се държат също толкова високо, колкото и устойчивостта на продукта.