Списание за дизайн
Списание за дизайн
Градската Пейка

Eternity

Градската Пейка Две седнали пейки, изработени от течен камък. Два здрави блока осигуряват удобно и обхващащо усещане за сядане и в същото време се грижат за стабилността на системата. Краищата на пейката са разположени по такъв начин, че да неутрализира и най-малкото движение. Това е пейка, която зачита съществуващата инфраструктура на градска среда. Въвежда се лесна инсталация на място. Точките за закрепване вече няма, просто пуснете и забравете. Внимавайте, Висшето е близо. о да.

Изложбеният Дизайн

Multimedia exhibition Lsx20

Изложбеният Дизайн Мултимедийна изложба беше посветена на 20-годишнината от въвеждането на националните валутни латове. Целта на изложбата беше да представи рамката на триединството, на което се основава художественият проект, а именно банкнотите и монетите, авторите - 40 изключителни латвийски художници от различни творчески жанрове - и техните произведения на изкуството. Концепцията на изложбата произхожда от графит или олово, което е централната ос на молив, често средство за художници. Графитната структура послужи като централен дизайнерски елемент на изложението.

Календар

calendar 2013 “Module”

Календар Модулът е полезен тримесечен календар с отделни парчета, които могат да бъдат комбинирани като три модула за подреждане във формата на куб, за да можете да ги сглобите свободно, за да сте удобни. Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.

Приложенията За Часовници

genuse

Приложенията За Часовници Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine са серии от приложения за часовник, специално изобретени за устройството на Watch Watch. Приложенията са оригинални, прости и естетически в дизайна, от бъдещи етнически през научнофантастичен стил до дигитална бизнес. Всички графични интерфейси за часовници се предлагат в 9 цвята - отговарят на цветовата колекция I Watch. Сега е чудесен момент за нов начин за показване, четене и разбиране на нашето време. www.genuse.eu

Чекмедже, Стол И Бюро Комбо

Ludovico Office

Чекмедже, Стол И Бюро Комбо Както при основните мебели на Ludovico, и тази офис версия на обвиолсията има същия принцип, който е да се скрие пълен стол в чекмедже, като столът не се забелязва и разглежда като част от основните мебели. Повечето ще смятат, че столовете са още няколко чекмеджета. Едва когато се дърпаме назад, виждаме стол, който буквално излиза от толкова препълнено пространство, изпълнено с чекмеджета. Вдъхновението в голяма степен дойде от посещението на кастата на Питамиглио и всичките му символични, скрити послания, както и скрити и неочаквани врати или пълни стаи.