Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стойка За Палто

Lande

Стойка За Палто Coat Stand беше дизайн като изключително декоративна и функционална офисна скулптура, сливане на изкуство и функция. Смяташе се, че композицията е естетическа форма, която да украси офис пространството и да защити днес най-емблематичната корпоративна дреха, Blazer. Крайният резултат е много енергично и изискано парче. Моделът за производство и търговия на дребно е бил дизайнът да бъде лек, силен и масово реализиран.

Висяща Лампа

Stratas.07

Висяща Лампа С висока стандартна обработка и съвършенство във всеки детайл се стремим да създадем прост, изчистен и безвременен дизайн. Особено Stratas.07, с идеално симетричната си форма абсолютно следва правилата на тази спецификация. Вграденият светодиоден модул Xicato XSM Artist Series има индекс на цветопредаване> / = 95, светимост 880lm, мощност 17W, цветна температура 3000 K - топло бяло (2700 K / 4000 K се предлага при поискване) , Животът на LED модулите е посочен от производителя с 50 000 часа - L70 / B50, а цветът е постоянен през целия живот (1x2 стъпка MacAdams през живота).

Календар

calendar 2013 “Rocking Chair”

Календар Rocking Chair е свободно стоящ настолен календар във формата на миниатюрен стол. Следвайте ръководството, за да сглобите люлеещ се стол, който се люлее напред-назад точно като истински. Показвайте текущия месец на облегалката на стола и следващия месец на седалката. Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.

Електрически Велосипед

ICON E-Flyer

Електрически Велосипед ICON и Vintage Electric си сътрудничиха за проектирането на този вечен електрически велосипед. Проектиран и изграден в Калифорния с нисък обем, ICON E-Flyer се ожени за винтидж дизайн с модерна функционалност, за да създаде ясно и способно решение за личен транспорт. Характеристиките включват диапазон от 35 мили, максимална скорост от 22 MPH (35 MPH в състезателен режим!) И време за зареждане на два часа. Външен USB конектор и точка за връзка за зареждане, регенеративно спиране и компоненти с най-високо качество в целия. www.iconelectricbike.com

Календар

calendar 2013 “Town”

Календар Градът е комплект хартиени занаяти с части, които могат свободно да се сглобяват в календар. Съберете сгради под различни форми и се насладете на създаването на свой собствен малък град. Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.

Часовникът

Ring Watch

Часовникът Пръстенният часовник представлява максималното опростяване на традиционния ръчен часовник чрез неговото премахване на номера и ръце в полза на двата пръстена. Този минималистичен дизайн осигурява едновременно чист и прост вид, който се съчетава перфектно с привличащата вниманието естетика на часовника. Короната за подпис все още осигурява ефективно средство за промяна на часа, докато скритият му екран за електронно мастило показва ярките цветови ленти с изключителна дефиниция, в крайна сметка поддържа аналогов аспект, като същевременно осигурява и по-дълъг живот на батерията.