Списание за дизайн
Списание за дизайн
Крайната Маса

TIND End Table

Крайната Маса Крайната маса TIND е малка, екологична маса със силно визуално присъствие. Рециклираният стоманен плот е с рязане с водна струя със сложен модел, който създава ярки модели на светлина и сенки. Формите на бамбуковите крака се определят по шаблона в стоманения плот, а всеки от четиринадесетте крака минава през стоманената горна част и след това се нарязва на ръка. Погледнато отгоре, карбонизираният бамбук създава спиращ модел, разположен срещу перфорираната стомана. Бамбукът е бързо възобновяема суровина, тъй като бамбукът е бързорастяща трева, а не дървен продукт.

Многофункционален Гардероб

Shanghai

Многофункционален Гардероб "Шанхай" многофункционален гардероб. Лицевият модел и лаконичната форма действат като „декоративна стена“, а това прави възможно възприемането на гардероба като декоративен компонент. Система „All inclusive“: включва места за съхранение с различен обем; вградени нощни шкафчета, които са част от лицевата страна на гардероба, отворен и затворен с едно лицево натискане; 2 вградени нощни лампи, скрити под изключителния обем от двете страни на леглото. Основната част на шкафа е изработена от миниатюрно дървено парче. Състои се от 1500 парчета кемпа и 4500 парчета избелен дъб.

Играчка

Rocking Zebra

Играчка Децата обичат тази страховита люлееща се играчка, докато съвременният външен вид, фънки графики и естествено дърво са истински любители на очите в съвременния дом. Предизвикателството в дизайна включваше запазване на съществения характер на класическа играчка за престолонаследствие, като същевременно се използват съвременни техники и модулна конструкционна система, която да позволи бъдещи допълнителни видове животни с минимални промени в частите. Опакованият продукт също трябваше да бъде компактен и под 10 кг за директни канали за интернет продажби. Използването на персонализиран ламинат за печат е истински първо, което води до перфектно предаване на цвят / модел върху напълно устойчива на драскотини повърхност

Мебелите За Домашно Бюро

Marken Desk

Мебелите За Домашно Бюро Визуално лекото усещане на това елегантно и в същото време силно бюро ни връща в скандинавската школа на дизайна. Неудобната форма на краката, начинът, по който се навеждат отпред, почти като властен жест на поздрав, ни напомня за силуета на благороден мъж с шапката си, за да поздрави дама. Бюрото ни приветства да го използваме. Формата на чекмеджетата, като отделни крайници на бюрото, с усещането им за окачване и персонифициран вид отпред, сканира стаята като внимателни очи.

Бар Стол

Barcycling Chair

Бар Стол Barcycling е бар стол, който е проектиран за спортни тематични пространства. Той обръща внимание на изображението на динамика на бар стола, благодарение на седлото за велосипеди и педала на колелото. .Докато мекотата на полиуретана, естествената кожа и качеството на шиене на ръцете символизира дълготрайност. Неподобно на стандартния бар стол, който позицията на краката не може да бъде променена, барциклирането прави възможно променливите седалки с поддържане на педалите на различни места. Това дава възможност за по-дълги и удобни седнал.

Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Уникален и игрив промоционален календар, разработен и произведен за сайта на портала, goo използва хартиени текстури и придава мисъл за функционалност. Това издание за 2013 г. е организатор на календар и график, превърнат в едно с място за писане в годишни планове и ежедневни графици. Плътно подбрана хартия за календара и евтина хартия, която е точно подходяща за изписване на бележки за организатора на графика, бяха внимателно подбрани и създаденият контраст се вписва като част от дизайна на календара. Добавената функция на органайзера за попълване на график го прави перфектен като удобен за употреба календар на бюрото.