Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изправител За Коса

Nano Airy

Изправител За Коса Въздушното изправяне на ютия за нано съчетава материали от нанокерамично покритие с иновативна технология за отрицателно желязо, която привежда косата нежно и елегантно в права форма бързо. Благодарение на сензора за магнит в горната част на капачката и тялото, устройството се изключва автоматично, когато капачката е затворена, което е безопасно за носене. Компактното тяло с безжичен USB презареждащ се дизайн се съхранява лесно в чанта и носене, като помага на жените да запазят елегантна прическа по всяко време и навсякъде. Бялата и розова цветова схема придава на устройството женствен характер.

Кутията За Обяд

The Portable

Кутията За Обяд Кетъринг индустрията процъфтява, а заемането се превърна в необходимост за съвременните хора. В същото време се образува и много боклук. Много от кутиите за хранене, използвани за съхраняване на храна, могат да бъдат рециклирани, но пластмасовите торбички, използвани за опаковане на кутиите за хранене, наистина не могат да се рециклират. За да се намали използването на пластмасови торбички, функциите на кутията за хранене и пластмасата се комбинират за проектиране на нови кутии за обяд. Кутията за бали превръща частта от себе си в дръжка, която е лесна за носене и може да интегрира множество кутии за хранене, като значително намалява използването на пластмасови торбички за опаковане на кутии за хранене.

Самобръсначка

Alpha Series

Самобръсначка Alpha серията е компактна, полупрофесионална самобръсначка, която може да се справи с основни задачи за грижа за лицето. Също продукт, който предлага хигиенни решения с иновативен подход, съчетан с красива естетика. Простотата, минимализмът и функционалността в комбинация с лесното взаимодействие с потребителя изгражда основите на проекта. Ключът е радостното потребителско изживяване. Съветите могат лесно да се свалят от самобръсначка и да се поставят в секцията за съхранение. Докът е проектиран да зарежда самобръсначка и да почиства връхчетата, поддържани с UV Light вътре в секцията за съхранение.

Многофункционално Преносимо Устройство

Along with

Многофункционално Преносимо Устройство Проектът осигурява преносимо житейско изживяване за тълпата на открито, което се разделя главно на две части: основното тяло и модули, които могат да се променят. Основният корпус включва функции за зареждане, четка за зъби и бръснене. Фитингите включват четка за зъби и бръснеща глава. Оригиналът вдъхновение за продукта дойде от хора, които обичат да пътуват и багажът им е задръстен или изгубен, така че преносимият, многофункционален пакет стана продуктът, който позиционира. Сега много хора обичат да пътуват, така че преносимите продукти се превръщат в избора. Този продукт отговаря на търсенето на пазара.

Котешкото Легло

Catzz

Котешкото Легло Когато проектирахме котешкото легло Catzz, вдъхновението беше черпено от нуждите на котките и собствениците, и трябва да обедини функцията, простотата и красотата. Докато наблюдават котките, техните уникални геометрични черти вдъхновяват чистата и разпознаваема форма. Някои характерни поведенчески модели (напр. Движение на ушите) се включиха в потребителския опит на котката. Освен това, имайки предвид собствениците, целта беше да се създаде мебел, която да могат да персонализират и гордо да покажат. Освен това беше важно да се осигури лесна поддръжка. Всичко това, което позволява елегантният, геометричен дизайн и модулна структура.

Луксозните Мебели

Pet Home Collection

Луксозните Мебели Pet Home Collection е мебели за домашни любимци, разработени след внимателно наблюдение на поведението на четириноги приятели в домашната среда. Концепцията за дизайн е ергономичност и красота, където благосъстоянието означава баланса, който животното намира в собственото си пространство в домашната среда, а дизайнът е замислен като култура на живот в компанията на домашни любимци. Внимателният подбор на материали подчертава формите и характеристиките на всяка мебел. Тези обекти, притежаващи автономия на красота и функция, задоволяват инстинктите на домашните любимци и естетическите нужди на домашната среда.