Списание за дизайн
Списание за дизайн
Клиниката

Chibanewtown Ladies

Клиниката Важен елемент на този дизайн беше, че хората, идващи в болницата, ще бъдат спокойни. Като особеност на пространството, В допълнение към стаята за кърмене, е създаден плот като островна кухня, така че да могат да правят мляко за бебе в чакалнята. Детската зона, която е в центъра на пространството, е символ на пространството и те могат да наблюдават деца отвсякъде. Диванът, поставен на стената, има височина, която улеснява бременната жена да седи, ъгълът на гърба се регулира и твърдостта на възглавницата се регулира, за да не бъде прекалено мека.

Ресторант

Jiao Tang

Ресторант Проектът е горещ ресторант, който се намира в Чънду, Китай. Дизайнерското вдъхновение произхожда от хармоничното съвместно съществуване между човека и природата на Нептун. Ресторантът е организиран със седем дизайнерски теми за илюстриране на истории за Нептун. Концепциите за филм и телевизия, изкуство, наука и технологии, декоративен оригинален дизайн на мебели, лампи, прибори за хранене и др. Предоставят драматично потапящо преживяване на посетителите. Колокацията на материалите и контрастирането на цветовете създават пространствена атмосфера. Механичното инсталационно изкуство се прилага за подобряване на пространственото взаимодействие и потребителския опит.

Салонът

BeantoBar

Салонът Важен елемент на този дизайн беше да привлече привлекателността на използваните материали. Основният използван материал беше западният червен кедър, който се използва и в първия им магазин в Япония. Като начин да покаже материала, Рики Ватанабе подреди мозаечен модел, като натрупа парчета едно по едно като паркет, използвайки същността на материалите неравномерни цветове. Въпреки че използва същите материали, чрез изрязването им Riki Watanabe успешно успява да променя изразите в зависимост от ъглите на видимост.

Ресторант

Nanjing Fishing Port

Ресторант Проектът е преустроен ресторант с три етажа в Нанкин, обхваща около 2000 кв.м. Освен кетъринг и срещи, на разположение са чаената култура и винената култура. Декорът свързва едно ярко ново китайско усещане от тавана до каменната подредба на пода. Таванът е украсен с древни китайски скоби и покриви. Той формира основния елемент на дизайна на тавана. Материали като дървен фурнир, златна неръждаема стомана и картина, обозначаваща ново китайско усещане, се смесват, за да създадат ново китайско усещане за пространство.

Трапезарията И Работата

Eatime Space

Трапезарията И Работата Всички хора имат право да бъдат свързани с времето и паметта. Думата Eatime звучи като време на китайски. Eatime space предлага места за насърчаване на хората да се хранят, работят и да си припомнят спокойно. Концепцията за времето взаимодейства с работилницата отблизо, което е свидетел на промени с течение на времето. Въз основа на стила на работилницата, дизайнът включва структурата на индустрията и околната среда като основни елементи за изграждане на пространство. Eatime отдава почит на най-чистата форма на дизайна, като фино смесва елементите, поддавайки се на суров и завършен декор.

Магазин За Очила

FVB

Магазин За Очила Магазинът за очила се опитва да създаде уникално пространство. чрез добро използване на разширена мрежа с различни размери отвори чрез рекомбинация и наслояване и прилагането им от архитектурна стена към вътрешен таван, се показва характеристиката на вдлъбнатата леща - различни ефекти на клирънс и неясност. С прилагането на вдлъбнати лещи с разнообразие от ъгли, изкривените и наклонени ефекти на изображенията са представени върху таванния дизайн и шкафовете на дисплея. Свойството на изпъкналата леща, която променя размерите на предметите по желание, се изразява на изложбената стена.