Списание за дизайн
Списание за дизайн
Магазин За Детски Дрехи

PomPom

Магазин За Детски Дрехи Възприемането на частите и цялото допринася за една геометрия, лесно разпознаваема, като се акцентира върху продуктите за продажба. Трудностите бяха подсилени в творческия акт от голяма греда, която раздроби пространството, вече с малки размери. Възможността за наклоняване на тавана, като се вземат референтните мерки на витрината, гредата и гърба на магазина, беше началото на тегленето към останалата част от програмата; тираж, изложба, сервизен брояч, скрин и склад. Неутралният цвят доминира в пространството, прецизен от силни цветове, които маркират и организират пространството.

Луксозният Шоурум

Scotts Tower

Луксозният Шоурум Scotts Tower е основна жилищна сграда в сърцето на Сингапур, създадена да отговори на търсенето на силно свързани, високофункционални жилища в градски райони от все по-голям брой предприемачи, работещи от дома и млади професионалисти. За да проявим визията, че архитектът - Бен ван Беркел от UNStudio - е имал "вертикален град" с ясно обособени зони, които обикновено се разпръскват хоризонтално през градски блок, ние предложихме да създадем "пространства в рамките на пространство", където пространствата да се трансформират като призован от различни ситуации.

Домашната Градина

Oasis

Домашната Градина Градина около историческата вила в центъра на града. Дълъг и тесен парцел с разлики във височината 7м. Районът беше разделен на 3 нива. Най-ниската предна градина съчетава изискванията на консерватора и модерната градина. Второ ниво: градина за отдих с две беседки - на покрива на подземен басейн и гараж. Трето ниво: Горска детска градина. Проектът имаше за цел да отклони вниманието от шума на града и да се обърне към природата. Ето защо градината има някои интересни характеристики на водата като водни стълби и водната стена.

Магазинът

Munige

Магазинът От екстериор и интериор през цялата сграда е пълно с материал, наподобяващ бетон, допълнен с черно, бяло и няколко цвята дърво, заедно създавайки хладен тон. Стълбището в центъра на пространството става водеща роля, разнообразие от ъглови сгънати форми са като конус, поддържащ целия втори етаж, и се присъединяват с разширена платформа в приземния етаж. Пространството е като изцяло част.

Ресторант И Бар

Kopp

Ресторант И Бар Дизайнът на ресторанта трябва да бъде привлекателен за клиентите. Интериорът трябва да остане свеж и привлекателен с бъдещите тенденции в дизайна. Нестандартната употреба на материали е един от начините да задържите клиентите, ангажирани с декора. Kopp е ресторант, който е проектиран с тази мисъл. Kopp на местен гоански език означава чаша напитка. Вихърът, образуван чрез разбъркване на напитка в чаша, се визуализира като концепция при проектирането на този проект. Той представя философията на дизайна на повторение на модул, генериращ модели.

Жилищната Къща

DA AN H HOUSE

Жилищната Къща Това е персонализирано местожителство, базирано на потребителите. Откритото пространство на закрито свързва дневна, трапезария и кабинет чрез свободен трафик, а освен това носи зелено и светлина от балкона. Изключителната порта за домашни любимци може да се намери в стаята на всеки член на семейството. Равният и безпрепятствен трафик се дължи на дизайна без врати. Горепосоченият акцент е предназначен да отговаря на потребителските навици, ергономично и креативно съчетание на идеи.