Списание за дизайн
Списание за дизайн
Радиатор

Piano

Радиатор Вдъхновението за този дизайн дойде от Love for Music. Три различни нагревателни елемента, комбинирани, всеки наподобяващ един клавиш Piano, създават композиция, която прилича на клавиатура на пиано. Дължината на радиатора може да варира в зависимост от характеристиките и предложенията на пространството. Идейната идея не е разработена в производство.

Свещници

Hermanas

Свещници Ерманас е семейство дървени свещници. Те са като пет сестри (хермани), готови да ви помогнат да създадете уютна атмосфера. Всеки свещник има уникална височина, така че комбинирайки ги заедно, ще можете да симулирате ефекта на осветление на свещи с различен размер, като просто използвате стандартни чаени светлини. Тези свещници са изработени от обърнат бук. Те са боядисани в различни цветове, което ви позволява да създадете своя собствена комбинация, за да се поберат на любимото ви място.

Контейнерът С Подправки

Ajorí

Контейнерът С Подправки Ajorí е креативно решение да организирате и съхранявате различни подправки, подправки и подправки, за да задоволите и приспособите различните кулинарни традиции на всяка страна. Елегантният му органичен дизайн го прави скулптурно парче, което се получава като отлично украшение, което да се отразява като начало на разговор около масата. Дизайнът на опаковката е вдъхновен от кожата на чесъна, превръщайки се в уникално предложение за екопаковка. Ajorí е екологичен дизайн за планетата, вдъхновен от природата и направен изцяло от естествени материали.

Многофункционалният Конструктивен Комплект

JIX

Многофункционалният Конструктивен Комплект JIX е конструктивен комплект, създаден от базирания в Ню Йорк визуален художник и продуктов дизайнер Патрик Мартинес. Състои се от малки модулни елементи, които са специално проектирани, за да позволят да се свържат стандартни сламки за пиене, за да се създаде голямо разнообразие от конструкции. Съединителите JIX се предлагат в плоски решетки, които лесно се разцепват, пресичат и фиксират на място. С JIX можете да изградите всичко - от амбициозни структури с размери на стаите до сложни скулптури на плота, всички с помощта на JIX конектори и сламки за пиене.

Колекцията За Баня

CATINO

Колекцията За Баня CATINO се ражда от желанието да придаде форма на мисъл. Тази колекция предизвиква поезията на ежедневието чрез прости елементи, които преосмислят съществуващите архетипи на нашето въображение по съвременен начин. Той предполага връщане към среда на топлина и здравина, чрез използването на естествени дървесини, обработени от твърди и сглобени, за да останат вечни.

Мивка

Angle

Мивка В света има много умивалници с отличен дизайн. Но ние предлагаме да разгледаме това нещо от нов ъгъл. Искаме да дадем възможност да се насладите на процеса на използване на мивката и да скриете така необходимия, но неестетичен детайл като отвор за оттичане. „Ъгълът“ е лаконичният дизайн, в който са измислени всички детайли за удобна употреба и почистване. По време на използването му не наблюдавате отводнителния отвор, всичко изглежда така, сякаш водата просто изчезва. Този ефект, свързан с оптична илюзия, се постига чрез специално разположение на повърхностите на мивката.