Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дъждобран

UMBRELLA COAT

Дъждобран Този дъждобран е комбинация от дъждобран, чадър и водоустойчив панталон. В зависимост от метеорологичните условия и количеството на дъжда той може да бъде настроен на различни нива на защита. Уникалната му особеност е, че съчетава дъждобран и чадър в едно изделие. С „чадър дъждобран“ ръцете ви са свободни. Също така, тя може да бъде идеална за спортни занимания като каране на колело. Освен това в претъпкана улица не се блъскате в други чадъри, тъй като чадърът-качулка се простира над раменете.

Пръстен

Doppio

Пръстен Това е вълнуващо бижу с мистичен характер. „Допио“ в своята спираловидна форма пътува в две посоки, символизиращи времето на мъжете: тяхното минало и бъдещето им. Той носи среброто и златото, които представляват развитието на добродетелите на човешкия дух през цялата му история на Земята.

Пръстен И Висулка

Natural Beauty

Пръстен И Висулка Колекцията Natural Beauty е създадена като почит към Амазонската гора, наследство не само на Бразилия, но и на целия свят. Тази колекция обединява красотата на природата с чувствеността на женствените извивки, където бижутата оформят и галят тялото на жената.

Колие

Sakura

Колие Колието е много гъвкаво и е изработено от различни парчета, споени безпроблемно заедно, за да каскадно красиво върху областта на шията на жените. Централните цветя от дясната страна се въртят и има възможност за използване на лявото по-късо парче от колието отделно като брошка Колието е много леко предвид 3D формата и сложността на парчето. Брутното тегло за него е 362.50 грама, направено е 18 карата, с 518.75 карата камък и диаманти

Коприненият Фулард

Passion

Коприненият Фулард „Страстта“ е един от обектите „С уважение“. Хубаво сгънете копринения шал в джобен квадрат или го оформете като произведение на изкуството и го направете да продължи цял живот. Това е като игра - всеки обект има повече от една функция. „С уважение“ олицетворява нежна връзка между стари занаяти и модерни дизайнерски предмети. Всеки дизайн е уникално произведение на изкуството и разказва различна история. Представете си място, където всеки малък детайл разказва история, където качеството е ценност на живота и най-големият лукс е да си верен на себе си. Това е мястото, където „С уважение“ ви среща. Нека изкуството да те срещне и остарее с теб!

Колекцията На Бижута

Future 02

Колекцията На Бижута Project Future 02 е колекция от бижута със забавен и жизнен обрат, вдъхновен от теоремите на кръга. Всяко парче е създадено със софтуер за автоматизирано проектиране, изграден изцяло или частично със селективно лазерно синтероване или стоманена 3D технология за печат и ръчно завършен с традиционните техники за сребърна изработка. Колекцията черпи вдъхновение от формата на кръг и е внимателно проектирана да визуализира евклидовите теореми в модели и форми на носимо изкуство, символизирайки по този начин ново начало; отправна точка за вълнуващо бъдеще.