Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кош За Цигари / Гуми

Smartstreets-Smartbin™

Кош За Цигари / Гуми Множество патентовани кошчета за отпадъци с уникални възможности, Smartbin ™ допълва съществуващата улична инфраструктура, монтирана като близнак, гръб към всякакъв размер или форма на лампа или табела или в соло формат върху стени, парапети и цокли. Това освобождава нова, неочаквана стойност от съществуващите улични активи, за да създаде мрежи от удобни, предвидимо разположени кошчета за цигари и гуми, които винаги са на разстояние, без да добавят претрупване към уличната сцена. Smartbin трансформира грижите за улиците в градовете по целия свят, като дава възможност за ефективен отговор на отпадъците от цигари и венци.

Уебсайт

Illusion

Уебсайт Списание Scene 360 стартира Illusion през 2008 г. и бързо става най-успешният му проект с над 40 милиона посещения. Уебсайтът е посветен на представянето на невероятни творения в изкуството, дизайна и филма. От хиперреалистични татуировки до зашеметяващи пейзажни снимки, изборът на публикации често ще накара читателите да кажат „WOW!”

Подаръчната Кутия

Jack Daniel's

Подаръчната Кутия Луксозната подаръчна кутия за уискито на Jack Daniel's Tennessee е не само обикновена кутия, включваща бутилка вътре. Тази уникална конструкция на пакета е разработена за отлична дизайнерска функция, но и за едновременно безопасно доставяне на бутилки. Благодарение на големите отворени прозорци, които можем да видим в цялата кутия. Светлината, идваща директно през кутията, подчертава оригиналния цвят на уискито и чистотата на продукта. Въпреки че двете страни на кутията са отворени, торсионната твърдост е отлична. Кутията за подарък е изцяло изработена от картон и е изцяло матирана, ламинирана с горещо щамповане и релефни елементи.

Скрин

Labyrinth

Скрин Лабиринтът от ArteNemus е скрин, чийто архитектурен облик е подчертан от меандриращата пътека на неговия фурнир, напомняща улици в един град. Забележителната концепция и механизъм на чекмеджетата допълват занижените й очертания. Контрастните цветове на кленовия и черен фурнир абанос, както и висококачествената изработка подчертават изключителния външен вид на Лабиринта.

Визуалното Изкуство

Scarlet Ibis

Визуалното Изкуство Проектът е последователност от цифрови картини на Скарлет Ибис и неговата естествена среда, със специален акцент върху цвета и техния жизнен оттенък, който се засилва с растежа на птицата. Работата се развива сред естествена среда, съчетаваща реални и въображаеми елементи, които предоставят уникални характеристики. Червеният ибис е местна птица от Южна Америка, която живее по крайбрежията и блатата на Северна Венецуела, а живият червен цвят представлява визуален спектакъл за зрителя. Този дизайн има за цел да подчертае грациозния полет на аления ибис и живите цветове на тропическата фауна.

Логото

Wanlin Art Museum

Логото Тъй като Художественият музей на Wanlin се намираше в кампуса на Университета Ухан, нашето творчество трябваше да отразява следните характеристики: Централен център за срещи на учениците, за да почитат и ценят изкуството, като същевременно съдържат аспекти на типична художествена галерия. Той също трябваше да се разглежда като „хуманистичен“. Тъй като студентите в колежа застават на изходната линия на своя живот, този музей на изкуствата действа като начална глава за оценката на изкуството на студентите и изкуството ще ги съпътства цял живот.