Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хиперкар

Shayton Equilibrium

Хиперкар Равновесието на Шейтън представлява чист хедонизъм, извращение на четири колела, абстрактна концепция за повечето хора и осъществяване на мечтите на малките късметлии. Той представлява върховно удоволствие, ново възприятие за достигане от една точка в друга, където целта не е толкова важна, колкото опитът. Шейтън е готов да открие границите на материалните възможности, да тества нови алтернативни зелени задвижвания и материали, които биха могли да подобрят производителността, като същевременно запазват родословието на хиперкарата. Фаза, която следва, е да намерим инвеститора / и и да превърнем Shayton Equilibrium в реалност.

Име на проекта : Shayton Equilibrium, Име на дизайнерите : Andrej Stanta, Име на клиента : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Хиперкар

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.