Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн На Жилищната Къща

Casa Dova

Интериорният Дизайн На Жилищната Къща Играе се, заемайки почти около индивида, със светлината, която просветлява, но не като ориентир. Иновативни материали, технологично перфектни и перфектно интегрирани. Носейки със себе си необикновени знаци, че архитектурата "Майстори" са преминали и че сега се озовават, поставяйки ги в известност, своята младост. Съчетавайки оригиналното великолепие със знанието, техниката и утопията на емоциите, това беше някога прекрасна сръчност, в изненадваща обстановка на модерността „стара“ и уникална.

Име на проекта : Casa Dova, Име на дизайнерите : Alessandro Marchelli, Име на клиента : Casa DOVA.

Casa Dova Интериорният Дизайн На Жилищната Къща

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.