Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн На Жилищната Къща

Casa Dova

Интериорният Дизайн На Жилищната Къща Играе се, заемайки почти около индивида, със светлината, която просветлява, но не като ориентир. Иновативни материали, технологично перфектни и перфектно интегрирани. Носейки със себе си необикновени знаци, че архитектурата "Майстори" са преминали и че сега се озовават, поставяйки ги в известност, своята младост. Съчетавайки оригиналното великолепие със знанието, техниката и утопията на емоциите, това беше някога прекрасна сръчност, в изненадваща обстановка на модерността „стара“ и уникална.

Име на проекта : Casa Dova, Име на дизайнерите : Alessandro Marchelli, Име на клиента : Casa DOVA.

Casa Dova Интериорният Дизайн На Жилищната Къща

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.