Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Център

Adagio Townplaza

Търговският Център Въз основа на начина на съседство, дизайнът е адаптиран така, че да обслужва най-добре нуждите на хората. Той е замислен като добре балансирано място за семействата, така че всеки да може да му се наслади. Той има основна площадка, където най-много взаимодействие се осъществява през деня на нивото на земята, вторият етаж, който е дизайн за здраве, мода и красота, и 3-тият етаж с лаундж бар и ресторанти, които ще оживеят от 14:00 до полунощ. Един от основните аспекти е, че 90% от единиците имат директен изглед от всяко място. Паркирането също е оптимизирано от това, защото местата, заети през деня, са безплатни през нощта.

Име на проекта : Adagio Townplaza, Име на дизайнерите : Adagio Townplaza, Име на клиента : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Търговският Център

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.