Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Център

Adagio Townplaza

Търговският Център Въз основа на начина на съседство, дизайнът е адаптиран така, че да обслужва най-добре нуждите на хората. Той е замислен като добре балансирано място за семействата, така че всеки да може да му се наслади. Той има основна площадка, където най-много взаимодействие се осъществява през деня на нивото на земята, вторият етаж, който е дизайн за здраве, мода и красота, и 3-тият етаж с лаундж бар и ресторанти, които ще оживеят от 14:00 до полунощ. Един от основните аспекти е, че 90% от единиците имат директен изглед от всяко място. Паркирането също е оптимизирано от това, защото местата, заети през деня, са безплатни през нощта.

Име на проекта : Adagio Townplaza, Име на дизайнерите : Adagio Townplaza, Име на клиента : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Търговският Център

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.