Списание за дизайн
Списание за дизайн
Умивалник

Spiral

Умивалник Прясната вода е един от най-ценните природни ресурси; чували сме историите и легендите, че змиите пазят ценните и скъпоценни съкровища. Ето защо ние се вдъхновихме от змия, която се уви около конусовиден воден басейн, за да я защити. Друга особеност е, че използването на ръце за отваряне на крана за вода може да не е приятно за всички на обществени места. В този дизайн се използва педал за отваряне и затваряне на крана чрез натискане на крачен педал.

Име на проекта : Spiral, Име на дизайнерите : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име на клиента : AQ QALA BINALAR.

Spiral Умивалник

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.