Списание за дизайн
Списание за дизайн
Умивалник

Spiral

Умивалник Прясната вода е един от най-ценните природни ресурси; чували сме историите и легендите, че змиите пазят ценните и скъпоценни съкровища. Ето защо ние се вдъхновихме от змия, която се уви около конусовиден воден басейн, за да я защити. Друга особеност е, че използването на ръце за отваряне на крана за вода може да не е приятно за всички на обществени места. В този дизайн се използва педал за отваряне и затваряне на крана чрез натискане на крачен педал.

Име на проекта : Spiral, Име на дизайнерите : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име на клиента : AQ QALA BINALAR.

Spiral Умивалник

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.