Списание за дизайн
Списание за дизайн
Умивалник

Spiral

Умивалник Прясната вода е един от най-ценните природни ресурси; чували сме историите и легендите, че змиите пазят ценните и скъпоценни съкровища. Ето защо ние се вдъхновихме от змия, която се уви около конусовиден воден басейн, за да я защити. Друга особеност е, че използването на ръце за отваряне на крана за вода може да не е приятно за всички на обществени места. В този дизайн се използва педал за отваряне и затваряне на крана чрез натискане на крачен педал.

Име на проекта : Spiral, Име на дизайнерите : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име на клиента : AQ QALA BINALAR.

Spiral Умивалник

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.