Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Desire

Стол Desire е стол, който има за цел да увеличи вашата страст и похот с гладката си форма и мекия си цвят. Това не е за хората, които търсят релакс, а неговият стол за палави хора, които търсят удоволствие за всички сетива. Първоначалната идея беше вдъхновена от формата на сълза, но по време на моделирането тя се изкриви, за да получи тази нежна и грациозна фигура, да предизвика усещане за желание да бъде докосвана, да бъде използвана, да бъде ваше притежание.

Име на проекта : Desire, Име на дизайнерите : Vasil Velchev, Име на клиента : MAGMA graphics.

Desire Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.