Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Desire

Стол Desire е стол, който има за цел да увеличи вашата страст и похот с гладката си форма и мекия си цвят. Това не е за хората, които търсят релакс, а неговият стол за палави хора, които търсят удоволствие за всички сетива. Първоначалната идея беше вдъхновена от формата на сълза, но по време на моделирането тя се изкриви, за да получи тази нежна и грациозна фигура, да предизвика усещане за желание да бъде докосвана, да бъде използвана, да бъде ваше притежание.

Име на проекта : Desire, Име на дизайнерите : Vasil Velchev, Име на клиента : MAGMA graphics.

Desire Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.