Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Desire

Стол Desire е стол, който има за цел да увеличи вашата страст и похот с гладката си форма и мекия си цвят. Това не е за хората, които търсят релакс, а неговият стол за палави хора, които търсят удоволствие за всички сетива. Първоначалната идея беше вдъхновена от формата на сълза, но по време на моделирането тя се изкриви, за да получи тази нежна и грациозна фигура, да предизвика усещане за желание да бъде докосвана, да бъде използвана, да бъде ваше притежание.

Име на проекта : Desire, Име на дизайнерите : Vasil Velchev, Име на клиента : MAGMA graphics.

Desire Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.