Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурум, Дребно, Книжарница

World Kids Books

Шоурум, Дребно, Книжарница Вдъхновен от местна компания за създаване на устойчива, напълно работеща книжарница на малък отпечатък, RED BOX ID използва концепцията за „отворена книга“, за да проектира чисто ново изживяване на дребно, което подкрепя местната общност. Намира се във Ванкувър, Канада, World Kids Books е първо изложбена зала, второ - книжарница и онлайн магазин на трето място. Смелият контраст, симетрия, ритъм и поп на цвета привличат хората и създават динамично и забавно пространство. Той е чудесен пример за това как една бизнес идея може да бъде подобрена чрез интериорен дизайн.

Име на проекта : World Kids Books, Име на дизайнерите : Maria Drugoveiko, Име на клиента : World Kids Books.

World Kids Books Шоурум, Дребно, Книжарница

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.