Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурум, Дребно, Книжарница

World Kids Books

Шоурум, Дребно, Книжарница Вдъхновен от местна компания за създаване на устойчива, напълно работеща книжарница на малък отпечатък, RED BOX ID използва концепцията за „отворена книга“, за да проектира чисто ново изживяване на дребно, което подкрепя местната общност. Намира се във Ванкувър, Канада, World Kids Books е първо изложбена зала, второ - книжарница и онлайн магазин на трето място. Смелият контраст, симетрия, ритъм и поп на цвета привличат хората и създават динамично и забавно пространство. Той е чудесен пример за това как една бизнес идея може да бъде подобрена чрез интериорен дизайн.

Име на проекта : World Kids Books, Име на дизайнерите : Maria Drugoveiko, Име на клиента : World Kids Books.

World Kids Books Шоурум, Дребно, Книжарница

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.