Списание за дизайн
Списание за дизайн
Апартаментът

Home in Picture

Апартаментът Проектът е жизнено пространство, създадено за четиригодишно семейство с две деца. Атмосферата на мечтания, създадена от дизайна на дома, идва не само от света на приказките, създаден за деца, но и от футуристичния смисъл и духовен шок, предизвикани от предизвикателството за традиционното обзавеждане на дома. Не се обвързва с твърди методи и модели, дизайнерът разгради традиционната логика и представи нова интерпретация на начина на живот.

Жилищният Интериорен Дизайн

Inside Out

Жилищният Интериорен Дизайн Архитектурният дизайнер първи независим индивидуален проект за интериорен дизайн, избиращ смесица от японски и северни мебели, за да създаде удобна и приятна атмосфера. Дървесината и тъканите се използват главно в целия апартамент с минимално осветление. Концепцията "Inside Out" дървена кутия, разкрита със свързания дървен вход и коридор, докато е отворена за хола като "вътре"; показващи книги и художествени изложби, като помещенията са „външно“; джобни пространства, обслужващи живи функции.

Централният Офис

Nippo Junction

Централният Офис Централният офис на Nippo е изграден върху многопластова пресечка на градска инфраструктура, автострада и парк. Nippo е водеща компания в пътното строителство. Те определят Michi, което на японски означава "улица", като основа на тяхната дизайнерска концепция като "това, което свързва най-различни компоненти". Michi свързва сградата с градския контекст и също така свързва отделни работни пространства помежду си. Michi беше подобрен, за да изгради творчески връзки и да реализира Junction Place уникално работно място, възможно само тук в Nippo.

Частната Къща

Bbq Area

Частната Къща Проектът за барбекю зона е пространство, което позволява готвене на открито и събиране на семейството. В Чили областта bbq обикновено се намира далеч от къщата, но в този проект тя е част от къщата, обединяваща го с градината, като се използват големи светещи сгъваеми прозорци, позволяващи магията на градинското пространство да се влива в къщата. Четирите пространства, природа, басейн, трапезария и готвене са обединени в уникален дизайн.

Дизайнът На Фасадната Архитектура

Cecilip

Дизайнът На Фасадната Архитектура Дизайнът на плика на Cecilip е съобразен с суперпозиция от хоризонтални елементи, което позволява да се постигне органичната форма, която отличава обема на сградата. Всеки модул е съставен от секции от линии, вписани в радиуса на кривината, която ще се формира. Парчетата използваха правоъгълни профили от сребро анодизиран алуминий с широчина 10 см и дебелина 2 мм и бяха поставени върху композитен алуминиев панел. След като модулът е сглобен, предната част е покрита с 22-габаритна неръждаема стомана.

Магазин

Ilumel

Магазин След близо четири десетилетия история магазин Ilumel е една от най-големите и престижни фирми в Доминиканската република на пазара на мебели, осветление и декорация. Най-новата интервенция отговаря на необходимостта от разширяване на изложбените площи и определянето на по-чист и по-артикулиран маршрут, който позволява да се оцени разнообразието от налични колекции.