Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафенето

Aix Arome Cafe

Кафенето Кафето е мястото, където посетителите усещат съвместното съществуване с океаните. Огромна структура с яйца, поставена в средата на пространството, едновременно функционира като доставка на каси и кафе. Емблематичният външен вид на щанда е вдъхновен от тъмно и скучно изглеждащо кафено зърно. Два големи отвора отгоре от двете страни на „големия боб“ служат като добър източник на вентилация и естествена светлина. Кафето предлагаше дълга маса като куп октопуси и балончета. На пръв поглед висящите полилеи, наподобяващи вид на риби към водна повърхност, лъскави пулсации поглъщат уютна слънчева светлина от широкото бяло небе.

Име на проекта : Aix Arome Cafe, Име на дизайнерите : Ajax Law, Име на клиента : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Кафенето

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.