Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Дизайнът

Sberbank

Офис Дизайнът Сложността на този проект беше да се създаде пъргаво работно място с огромни размери в рамките на много ограничени времеви рамки и да се запазят физическите и емоционалните нужди на потребителите в офиса винаги в основата на дизайна. С новия дизайн на офиса Sberbank е поставила първите стъпки към модернизиране на концепцията на работното им място. Новият дизайн на офиса позволява на персонала да изпълнява задачите си в най-подходящата работна среда и установява съвсем нова архитектурна идентичност за водещата финансова институция в Русия и Източна Европа.

Офис

HB Reavis London

Офис Създаден според стандарта на WELL Building Standard на IWBI, централата на HB Reavis UK е насочена към насърчаване на работа, базирана на проекти, която насърчава разграждането на ведомствените силози и прави работата в различни екипи по-проста и достъпна. Следвайки строителния стандарт WELL, дизайнът на работното място е предназначен също така да адресира здравословните проблеми, свързани с модерните офиси, като липса на мобилност, лошо осветление, лошо качество на въздуха, ограничен избор на храна и стрес.

Ваканционен Дом

Chapel on the Hill

Ваканционен Дом След като престана да оставя затвор повече от 40 години, разрушеният методистки параклис в северната част на Англия е превърнат в ваканционен дом за самостоятелно хранене за 7 души. Архитектите са запазили оригиналните характеристики - високите готически прозорци и основната зала за конгрегация - превръщайки параклиса в хармонично и удобно пространство, залято от дневна светлина. Тази сграда от 19 век е разположена в селска английска провинция, предлагаща панорамна гледка към хълмовете и красивата природа.

Офис

Blossom

Офис Въпреки че е офис, той използва смела комбинация от различни материали, а зелената структура за засаждане дава усещане за перспектива през деня. Дизайнерът осигурява само пространство, а жизнеността на пространството все още зависи от собственика, използвайки силата на природата и уникалния стил на дизайнера! Офисът вече не е единична функция, дизайнът е по-разнообразен и той ще бъде използван в голямо и открито пространство, за да създаде различни възможности между хората и околната среда.

Офисът

Dunyue

Офисът По време на процеса на разговори дизайнерите позволяват на дизайна не само пространственото разделение на интериора, но и връзката на града / пространството / хората заедно, така че средата и пространството с ниски ключове да не се конфликтират в града, а денят да е скрита фасада на улицата, нощ. Тогава тя се превръща в стъклена лайтбокс в град.

Трапезария

Elizabeth's Tree House

Трапезария Демонстрация на ролята на архитектурата в лечебния процес, Къщата на дърветата на Елизабет е нов павилион за хранене за терапевтичен лагер в Килдаре. Обслужвайки деца, възстановяващи се от сериозни заболявания, пространството образува дървен оазис насред дъбова гора. Динамична, но функционална система за диагностициране на дървен материал включва експресивен покрив, обширно остъкляване и цветна облицовка от лиственица, създавайки вътрешно пространство за хранене, което формира диалог със заобикалящото езеро и гора. Дълбоката връзка с природата на всички нива насърчава удобството на потребителя, релаксацията, изцелението и очарованието.